FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fotbalist de 50 de milioane de euro la Steaua! Laurenţiu Reghecampf aruncă bomba

Articol de GSP - Publicat marti, 15 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 aprilie 2014 21:21

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că Gigi Becali îl apreciază foarte mult pe Robert Vîlceanu (17 ani), căruia i-a pus o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro. Antrenorul Stelei este foarte fericit că a reuşit să-l convingă pe fotbalist să semneze un nou contract. 

"Ghinionul lui Vîlceanu a fost că imediat după debutul bun pe care l-a avut în Liga 1 a fost că a mers la un turneu al echipei naţionale U18, dar faptul că a semnat cu Steaua la 16 ani un nou contract, consider că e un lucru bun.

Nu cred că Gigi Becali ar fi insistat să-i pună o clauză de 50 milioane de euro în noul contract dacă nu avea încredere în el”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la Dolce Sport.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (63)
pucyfashion
pucyfashion  •  16 Aprilie 2014, 16:23

www.pucyfashion.ro Cel mai nou si in trend site de haine si accesorii.Incearca-l si bucurate de reduceri !

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  16 Aprilie 2014, 14:47

titlu clasic gspist, penibil, nerusinat, gretos. huo!

crcristian
crcristian  •  16 Aprilie 2014, 14:26

Cat de putin va trebuie sa va injurati intre voi...Gata, nici nu mai conteaza subiectul...de fapt nici n a contat mai mult de 2,3 comentarii, dupa care ati inceput sa faceti ce stiti mai bine: sa va injurati. Si pe stadioane se intampla la fel... nu prea aveti voi habar de fotbal dar stiti sa injurati

Vezi toate comentariile (63)
Comentează
Close