FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

Fotbalist din Liga 1 amenințat de șefi în timpul meciului: "Te întorci pe jos acasă!"

Articol de - Publicat marti, 24 aprilie 2018 14:56

Gaz Metan Mediaș a câștigat clar disputa din deplasare cu Juventus, scor 3-0, și formația medieșeană își continuă parcursul pentru salvarea de la retrogradare.

Cu antrenorul Cristi Pustai suspendat și președintele Ioan Mărginean foarte activ, vocal, în tribună, medieșenii au speculat prompt naivitatea unei formații gazdă depășită cu ușurință.

"Lucrurile sunt clare pentru noi, ne salvăm de la retrogradare sau murim", puncta Mărginean. 

Atacantul Darius Olaru a fost luat în vizor de șefi la acest meci. "Dacă primești al doilea galben aici rămâi, te întorci pe jos acasă", i-a strigat președintele Gazului fotbalistului înlocuit la pauză de Andrei Tîrcoveanu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1932176527035141
Cristina Ciolomic  •  24 Aprilie 2018, 15:53

"Dacă primești al doilea galben aici rămâi, te întorci pe jos acasă"... Asa, si ce???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează