FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - POLI IAȘI 1-1

Fotbaliștii din Liga 1 s-au resemnat: "Dumnezeu cu mila!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 februarie 2017 19:28

Răzvan Stanca, portarul Pandurilor și singurul jucător din lotul care a evoluat în 2016 care a ales să rămână la echipă deși formația gorjeană are probleme financiare, s-a arătat mulțumit de punctul câștigat după egalul cu Poli Iași, scor 1-1.

"Am întâlnit o echipă bună. Pentru început ne-am descurcat onorabil. Am sărbătorit în vestiar pentru că a fost primul meci împreună. Sunt copii și trebuie să-i încurajăm.

Noi ne-am îndeplinit obiectivul azi. Sperăm să terminăm cât mai sus și după aceea Dumnezeu cu mila în play-out! Avem copii în echipă care joacă pentru afirmare, asta-i singura lor motivație. Dar cred că vor veni și banii", a declarat Stanca la TV Dolce Sport.

"Nu știu dacă e o echipă construită peste noapte. Au deja 3 săptămâni împreună. Știam că ne va fi greu. Am stat de vorbă cu jucătorii. Din păcate fotbalul te pedepsește când îi dai adversarului mingea cu poarta goală. Nu ne-au pus mari probleme. Am controlat jocul, ne-am creat ocazii, dar n-am reușit să marcăm decât un singur gol. După aceea a fost acea relaxare. Le-am oferit mingea adversarilor să marcheze cu poarta goală. Pandurii nu mai erau în stare să ne pună probleme"
Eugen Neagoe, antrenorul lui Poli Iași

"Am avut emoții la acest debut pentru că am jucat în orașul meu natal. Am jucat cu cea mai bună echipă din play-out. Știam că va fi un meci dificil, dar știam că am jucători care aleargă și au entuziasm"
Flavius Stoican, antrenor Pandurii

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează