FOTBAL  »  Superliga  »  BAC

Fotbaliștii la BAC » Ce au făcut steliștii și jucătorii de la Viitorul la cel mai important examen din viața lor » Casap, Mihalcea sau Onțel au fost printre candidați

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iulie 2017 11:53

Ieri s-au afișat primele rezultate ale examenului de Bacalaureat. Printre cei care au fost nevoiți să susțină examenul se numără și câțiva dintre fotbaliștii din Liga 1.

Surpriză însă! Mulți dintre ei nici nu s-au prezentat, fiind plecați în cantonamente cu echipele la care evoluează. Doar unul s-a prezentat la cele 3 probe.

Carlo Casap, Szabolcs Kilyen (proaspăt transferat la Sepsi), Doru Dumitrescu, Virgil Ghiță au terminat cele 12 clase la Liceul Tehnologic cu program sportiv “Ion Podaru” din Ovidiu.

Niciunul dintre ei nu s-a prezentat însă la BAC, fiind plecați în cantonament. Trei dintre ei cu Viitorul, iar Kilyen cu Sepsi.

Nici steliștii n-au lăsat cantonamentu pentru BAC. Gabriel Simion, Vlad Mihalcea (ambii la Liceul Mircea Eliade), Dennis Man (Liceul cu porgram sportiv Arad) și Robert Grecu (Liceul cu program sportiv Viitorul Pitești) au ales să nu dea cu piciorul șansei oferite și probabil vor susține cu altă ocazie Bacalaureatul.

Excepție face însă atacantul Cristian Onțel. Împrumutat în a doua parte a sezonului la Academica Clinceni, fotbalistul nu face parte din planurile lui Nicolae Dică pentru noul sezon și n-a fost luat în cantonament. A avut astfel timp să meargă la BAC, însă rezultatele n-au fost cele așteptate.

Cu 6.35 la geografie, 5 la istorie și 3.75 la română, Onțel a fost respins și probabil va repeta examenul și în toamnă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează