FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI TIMIŞOARA, DUMINICĂ, ORA 20:30, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Fotbalistul Cosmin Moţi se află pe lista celor cu permisele suspendate în Argeş

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2009 00:00

Fotbalistul lui Dinamo Cosmin Moţi se află pe lista celor 284 persoane ale căror permise de conducere au fost suspendate la cererea Prefecturii Argeş.

Fundaşul dinamovist trebuie să predea permisul de conducere în cursul acestei săptămâni şi va primi o dovadă care atestă că a predat documentul şi nu i se va mai permite să mai conducă autovehicule pe drumurile publice.

Numele lui Cosmin Moţi a apărut încă de la început în scandalul obţinerii permiselor auto în mod fraudulos la Piteşti, când s-a aflat că şi-a obţinut viza de flotant la Piteşti, deşi el locuieşte în Capitală. Se pare că dosarul lui a intrat în atenţia anchetatorilor ca urmare a acestei nereguli referitoare la adresa de domiciliu.

Primul termen în instanţă în procesul de anulare a permisului pentru fundaşul dinamovist a fost stabilit la Judecătoria Piteşti pe data de 17 iunie.

Numărul total al cererilor depuse la Judecătoria Piteşti pentru anularea permiselor obţinute în mod fraudulos la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule (SPCRPCÎV) Argeş a ajuns la un total de 284.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  13 Mai 2009, 13:09

Cat de *** sa fi sa dai spaga pt permis??? E vb de viata ta pana la urma,ca te sui in masina si intri in pom,ca l-ai luat pe naspa...Deci nush in cate alte tari se mai intampla asa ceva,si nu ma refer la autoritati,ci la gandirea societati.

 •  13 Mai 2009, 12:55

Cum altfel ar fi reusit un looser si un oligofren ca el???

roangel
roangel  •  13 Mai 2009, 12:47

bine ma stelistilor, voi vorbiti de corectitudine???????

Vezi toate comentariile (7)
Comentează