FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - CFR CLUJ 2-1

FOTO 2-2 la greșeli de arbitraj » Kovacs, erori mari în meciul de pe "Oblemenco"! Henț clar la golul ardelenilor

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 22:07

Faza primului gol al Craiovei cu CFR (scor final 2-1, detalii AICI) a avut o primă parte soldată cu o eroare din partea lui Istvan Kovacs și un final judecat excelent de tușierul Valentin Avram. 

Cornerul din care a rezultat golul a fost acordat aiurea de "central", ultimul care a atins mingea fiind Nicușor Bancu. Apoi, Băluță înscrie din poziție corectă (foto jos), cel în ofsaid fiind colegul Renato Kelici. 

ofsaid
(Captură TV Telekom Sport)

În minutul 47 Culio a căzut în careu în urma unui duel cu Popov. CFR-ul a cerut lovitură de pedeapsă, însă centralul Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue. Dan Lăzărescu, exeprt Telekom, e de părere că arbitrul s-a păcălit. 

clipboard01
Captură TV Digi Sport cu duelul dintre Culio și Popov 

În repriza a doua, arbitrul a greșit și în favoarea feroviarilor. Le-a acordat un gol neregulamentar, înscris de Urko Vera imediat după ce a intrat în teren. Vârful CFR-ist a preluat cu cotul și a înscris pentru 1-2.

vlcsnap 2017 12 16 21h54m49s241
Hențul lui Urko Vera la golul marcat de CFR Cluj în minutul 61 (Captură TV Telekom Sport)

În final, pe lângă un penalty cerut de CFR, "centralul" n-a observat nici cum Omrani l-a lovit cu gheata în cap pe Martici, căzut la pământ.

vlcsnap 2017 12 16 22h04m07s234
Lovitura în figură pe care Omrani i-o aplică lui Martici în momentul în care fundașul Craiovei era deja căzut (Captură TV Telekom Sport)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
mosvasile
mosvasile  •  17 Decembrie 2017, 14:25

Kovacs este arbitrul FCSB-ului si a fost delegat la acel meci, pentru ca trebuia sa castige Craiova-echipa atat de docila cu FCSB-ul-in vederea play-ofului si pentru ca trebuia stopata CFR,ca sa nu ia un avans decisiv!

utilizat0r
utilizat0r  •  17 Decembrie 2017, 13:11

Postat de titiduru22 pe 16 Decembrie 2017, 22:46 La golul clujenilor mingea atinge intai mana lui Bancu . Hentz cat casa la Gustavo in careu . Nu ai vazut bine. Era Mangia, nu Bancu

894113170664848
Raul Bota  •  17 Decembrie 2017, 12:19
Postat de Victor Botescu pe 16 Decembrie 2017, 23:20

Sunt multe comm la adresa arbitrajului si as dori sa imi spun parerea: o echipa patronata de niste unguri a crezut ca daca au arbitrajul unui *** pot sa bata din 11 m linistiti la Craiova... Arbitrajul a fost perfect, probabil arbitrul nu a fost anuntat ca daca opresti mingea cu mana si dai gol nu esti chiar Maradona....la fel cum nu cred ca a dat un cartonas rosu lui Baluta doar pentru ca era pe teren si nu a atins pe nimeni a fost cu intentie!!! Absolut deloc, nu a fost greseala de arbitraj ci doar o eliminare venita pe linie de partid,probabil. Jos palaria domnule covacs sau cum s-o scrie,o sa-mi para rau daca o sa arbitrezi iar in liga a 3-a si nu in divizia H! ***,se stie !

despre cornerul de la 1-0 ce parere ai,ca vaf ca este foarte echidistant?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close