FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - CONCORDIA CHIAJNA

FOTO Absolut dezolant! Câți spectatori sunt la meciul Juventus București - Concordia Chiajna

FOTO: Captură TV Telekom Sport
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 22 mai 2018 21:56

Etapa a 12-a a play-out-ului a debutat cu partida dintre Juventus București, formație deja retrogradată în liga secundă, și Concordia Chiajna.

Disputat pe stadionul din Voluntari, meciul a avut parte de o asistență rușinoasă: aproximativ 50 de spectatori au asistat la meci, în ciuda faptului că temperatura era una ideală: peste 20 de grade. 

Juventus s-a obișnuit însă cu asistențele penibile avute în unicul lor sezon petrecut în Liga 1: fie că au jucat la Ploiești sau la Voluntari, echipa din Colentina nu a reușit să stârnească deloc interesul microbiștilor. 

Urmărește AICI în format liveTEXT duelul dintre Juventus București și Concordia Chiajna

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
alexpescaru
alexpescaru  •  24 Mai 2018, 10:16

A avut cam tot atâți spectatori câți cititori aveți voi... În altă ordine de idei, expresia "au fost aproximativ 50 de spectatori, în ciuda faptului că temperatura a fost de 20°" explică de ce aveți așa mulți cititori...

haideusicfr
haideusicfr  •  23 Mai 2018, 11:32

No comment!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează