FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FOTO Adio, Steaua! Primele imagini cu Lucian Sînmărtean ca jucător al lui Al Ittihad » Ce se întîmplă cu Lukasz Szukala

Foto: Twitter +2   FOTO
Foto: Twitter

Articol de - Publicat sambata, 03 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 03 ianuarie 2015 22:14

Lucian Sînmărtean, 34 de ani, a semnat contractul cu Al Ittihad şi va părăsi Steaua, arabii oferindu-i fotbalistului un salariu de un milion de dolari pe sezon, aşa cum Gazeta Sporturilor a anunţat astăzi.

În galeria foto aveţi primele imagini de la negocierile dintre Victor Piţurcă şi fotbalistul Lucian Sînmărtean. Cei doi s-au întîlnit chiar acasă la fostul selecţioner al României, unde au semnat contractul.

Mijlocaşul intrase de la 1 ianuarie în ultimele 6 luni de contract şi avea dreptul să negocieze cu orice echipă. Cel mai probabil, Steaua va primi în schimbul fotbalistului suma de două milioane de dolari.

Arabii au negociat şi cu fundaşul central Lukasz Szukala, însă acesta a refuzat oferta făcută şi pentru un moment negocierile s-au sistat.

"Sînmărtean a semnat din vară, pe un an plus încă unul. Mă bucur că ne-am înţeles şi acest jucător a semnat un contract incredibil de bun la 35 de ani, cu un salariu formidabil. Dacă Ittihad are bani să-l plătească acum Stelei, bine, dacă nu, rămînem cu acest contract din vară.

Nu ştiu dacă Piţurcă mai prinde vara acolo, să-i dea Dumnezeu să ajungă pînă în vară şi să îl vadă pe Lucian jucînd. Cu Szukala nu este nici o discuţie, el poate semna din postura de jucător liberi.

Gigi Becali a aflat ce s-a întîmplat, a fost foarte încîntat, chiar el l-a îndemnat pe jucător s-o facă. I-am spus că este într-o situaţie delicată, eu nu voi vorbi cu acest domn, iar acest contract se va face pe fax.

Nu a fost singura ofertă, dar nici un club nu i-a oferit măcar jumătate din ce-i oferă Al Ittihad. Luci îl poate ajuta enorm pe Piţurcă în acest moment, la fel şi Szukala sau Tănase. Din ce ştiu eu, pînă acum nu se discutase cu Argăseală. Becali a cerut pe Lucian o sumă modică, pe care club din România şi-ar fi permis-o şi cu ochii închişi, nu îi va forţa nimeni mîna", a spus impresarul lui Sînmărtean la Dolcesport.

Cifrele lui Sînmărtean în 2014:
- 42 jocuri la Steaua
- 6 goluri
- 15 pase de gol  
- 4 jocuri la naţională în 2014 / 3 pase de gol

Cifrele lui Sînmărtean de-a lungul carierei
- debut: 24.04.1999, Gloria Bistriţa - FC Oneşti 3-1
- meciuri în Liga 1: 262 şi 29 de goluri
- 11 meciuri în tricoul naţionalei (doar 508 minute)
- a debutat în tricoul României pe 20.11.02, Romania-Croaţia 0-1
- are 2 titluri în cariera, cu Panathinaikos Atena (03/04) şi Steaua 13/14

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (530)
wcsb
wcsb  •  11 Februarie 2015, 17:54

───────███ ─WCSB──███ ▄█████▄█▀▀ ─▀█████ ──▄████▄

der.bomber
der.bomber  •  04 Ianuarie 2015, 15:20
Postat de alexbibirica1 pe 04 Ianuarie 2015, 13:43

Jim'ule ... pleaca si Szukala in iarna asta

Pt Szukala sunt solutii.Cu Sanmartean va fi mai greu :| Mie unul mi-a lasat un gust amar felul in care a ales sa plece.Asta e...e greu sa refuzi 1 000 000 de euro pe an :)

ando89
ando89  •  04 Ianuarie 2015, 14:13

Daca ma pun in locul lui Sanmartean, a luat decizia corecta. Sa-i dea cel de sus sanatate si sa nu se accidenteze, poate mai prinde inca un an la arabi. Pentru Steaua nu-i o pierdere imensa, o sa castige titlul si fara el. Iar in cupele europene sper ca nu-si puneau speranta in vesnic tanarul Lucica...

Vezi toate comentariile (530)
Comentează