FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

FOTO Antrenorul CSA Steaua a cerut jucători de la Viitorul! Lăcătuș și Hagi s-au întâlnit în Ghencea

Foto: fcviitorul.ro
Foto: fcviitorul.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2017 19:00

Viitorul a plecat de duminică spre Giurgiu, unde va juca în această seară cu Astra, însă înainte a trecut prin București și s-a oprit în Ghencea pentru o ședință de pregătire.

Trupa lui Gică Hagi a susținut un antrenament la baza deținută de CSA Steaua, iar la ședința de pregătire a asistat și Marius Lăcătuș, șeful secției de fotbal a Armatei, care a venit special să-l vadă pe tehnicianul Viitorului, Gică Hagi. Înaintea antrenamentului, cei doi au vorbit preț de câteva minute.

În urmă cu câteva zile, Ion Ion, antrenorul lui CSA Steaua, a declarat că-și dorește jucători de la Viitorul pentru echipa sa, care se va înscrie în Liga a 4-a sau a 5-a din sezonul viitor. Tehnicianul spune că Lăcătuș chiar a început să poarte negocieri cu Hagi pentru respectivii jucători, care n-au fost încă nominalizați.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
nebraska
nebraska  •  03 Aprilie 2017, 20:22
Postat de razvanstefan2010 pe 03 Aprilie 2017, 19:43

#datiunjucataorptclona!

clona e in liga 1,a uzurpat miseleste numele sfant Steaua.

observator_federal
observator_federal  •  03 Aprilie 2017, 20:22

CSA Steaua inseamna Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Pe scurt "Steaua", sau "militarii" cum lor li s-ar putea spune pe drept - si porecla asta, ca pe site-ul UEFA, chiar trezeste nostalgii... Nu-i misca insa catusi de putin pe "scrupulosii" jurnalistii români care se cramponeaza, de acum inainte, de niste detalii nesemnificative... Steaua este echipa armatei romane si cei care vor sa tina cu ea vor tine indiferent de presiunea FCSGBista.

onduku
onduku  •  03 Aprilie 2017, 20:17

Lacatus e o mizerie! Hagi sa nu se asocieze cu acest proiect.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează