FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Apariție surprinzătoare a lui Balint în direct la TV în semn de protest față de situația Stelei: "Văd în ceață această problemă"

Captură TV Digi Sport +2   FOTO
Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 18:11

Gabi Balint a apărut în studioul Digi Sport cu o pereche de ochelari 3D în semn de protest pentru situația în care se află Steaua.

"Mi-am luat ochelarii 3D, însă vă văd în ceață, văd în ceață și această problemă. Puteți vedea că sunt roș-albaștri", a fost reacția lui Gabi Balint.

Gabi Balint a avut și o rugăminte specială pentru Viorel Păunescu, care n-a avut nicio reacție de la începutul scandalului dintre Steaua și CSA: "L-aș ruga pe domnul Păunescu dacă are timp să intervină și el în acest scandal.

E un mare stelist și cred că ar putea să mai lămurească problemele. Trebuie să facem tot posibilul și să îndreptăm aceste greșeli. Soluția nu e să retrogradăm Steaua. E păcat că s-a ajuns aici".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
100000879864682
Rus Victor  •  19 Ianuarie 2017, 23:03

Domnule Balint va bucurati alaturi de ceilalti mari fotbalisti care au castgat CCE.Dar nu e nici o CEATA decat in capul CIOBANULUI.Ca sa ai ceva trebuie sa primesti sau sa cumperi,JIJI nu a primit de la CSA nimic niciodata si nici nu a cumparat ,nu are nici o semnatura de la CSA autorizata ,mai precis comandantul CSA ,Si va rog sai spuneti lui Dica si ceilalti ca el ca AU JUCAT LA STEAUA .Daca ti-a furat cineva TRABANTUL acum 14 ani ,tot masina ta este TOT TRABANT SE NUMESTE(STEAUA) numai ca a folosito cineva fraudulos .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează