FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA

FOTO Aproape de bătaie! Steliano Filip și Hamroun au fost eliminați după un conflict deschis

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2016 22:18

Momente tensionate pe final de meci în Derby de România.

În minutul 85, Ovidiu Hațegan a fost nevoit să îi elimine pe Steliano Filip și pe Hamroun, după un conflict violent între cei doi. Fundașul lui Dinamo l-a lovit cu cotul pe stelist, care l-a îmbrâncit după ce s-a ridicat de pe jos.

Filip a alergat după mijlocaș și l-a apucat violent de ceafă, Hamroun căzând la pământ. Dinamovistul a văzut roșu direct, iar algerianul s-a ales cu două galbene la aceeași fază.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  07 Martie 2016, 09:35

in minutul 85 steaua trebuia sa ajunga cu doi jucatori mai putin in teren: pintilii si chipciu! dar, in acel minut, singurii ce trebuiau eliminati erau filip si anton... hategan, ca si radu petrescu, sunt doua facaturi de arbitri, produse ale laboratorului "deaconu"... aradeanul se va face de ras la euro!

adianghelescu
adianghelescu  •  07 Martie 2016, 09:12

trebuie cu orice pret sa castige *** altfel burleanu pierde sprijinul si nu o sa mai fie presedinte ziarele si televiziunile *** nu or sa mai aiba subiecte

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  07 Martie 2016, 00:53

rednic e vai de el,bun antrenor,dar ca de obicei stramb,steaua a meritat 70 la suta victoria,in tra devar a avut si dinamo ocazii,dar bara si sutu lu ghonere ,in rest nimic,steaua a avut vreo 5 ocazii mari cu bara cu tot,chipciu e veriga slaba,el a mancat multe meciuri @@@@@@@@@@

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close