FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL

FOTO Bate vîntul pe Arena Naţională » Prezență sub așteptări la meciul Stelei cu Oțelul

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2015 20:25

Dacă ieri s-au vîndut doar 700 de bilete, fanii roş-albaştrilor nu s-au înghesuit nici astăzi pentru partida pe care campioana o dispută în compania Oţelului Galaţi.

Cu 5 minute înainte de startul partidei, pe Arena Naţională erau puţin peste 3.000 de spectatori.

Pe imagini se poate vedea cum Gigi Becali n-a mai fost aşteptat de sutele de persoane aşa cum era obişnuit. În momentul în care a ieşit din maşină a strigat către jurnaliştii prezenţi: "Hristos a înviat! Eu vă salut, nu vorbesc nimic".

Cele două peluze ale Stelei îşi continuă protestul început în luna decembrie, cînd Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis ca echipa lui Becali să nu mai aibă voie să folosească emblema Armatei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
1635504556671557
Francisc Publik  •  20 Aprilie 2015, 06:43

Adi Poapa, ai ghicit scorul exact ? Sau a fost blat ? :)))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Aprilie 2015, 01:24

3 mii ? chiar multi..

zecs93
zecs93  •  19 Aprilie 2015, 23:48

Pe imagini se poate vedea cum Gigi Becali n-a mai fost aşteptat de sutele de persoane aşa cum era obişnuit. ----------------------------------------------------------------------------------- Cum nuh, la colindat se strang toti suporterii fcsbisti, deci cat o arena nationala plina :))))))))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează