FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - STEAUA

FOTO Bricheta a zburat din nou din tribune! Reacție surprinzătoare a fotbalistului lovit

Foto: Capturi Dolce Sport +3   FOTO
Foto: Capturi Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 februarie 2017 20:45

Fanii au umplut arena de la Severin și s-au remarcat la începutul meciului cu o coregrafie, însă în timpul jocului au generat un incident care a trecut neobservat de arbitrul Hațegan și de observator.  

Cu puțin timp înainte de pauză, Denis Alibec s-a îndreptat către colțul terenului pentru a executa un corner, când a fost lovit de o brichetă aruncată din tribune.

Cu toate acestea, atacantul stelist nu i-a atras atenția centralului Ovidiu Hațegan, iar incidentul a fost observat doar de camerele de luat vederi.

Scena a adus aminte de memorabilul meci dintre Rapid și Steaua, disputat în Giulești în primăvara anului 2008, când Alexandru Deaconu a oprit meciul după ce a fost lovit de o brichetă aruncată din tribune.  

Meciul dintre CS U Craiova și Steaua se joacă în această seară la Severin și poate fi urmărit liveTEXT AICI! 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
sprinjeanul
sprinjeanul  •  19 Februarie 2017, 13:24

dupa cum spui matale,imi inchipui ca atunci pe giulesti a fost mai grav ca la cutremurul din 1977,ma si mir cum a scapat deaconu viu!

sakamoto
sakamoto  •  19 Februarie 2017, 12:29

Daca portarul isi misca picioarele, inainte de pornirea mingii si apara penalty-ul, atunci arbitrul il pedepseste cu cartonash galben si repeta executarea loviturii. Daca se marcheza gol-din penalty-iar portarul si-a mishcat picioarele, inainte de executarea paliturii, golul este validat.

sakamoto
sakamoto  •  19 Februarie 2017, 12:22

Au umplut pe nevoia, fanii, tribunele! Au fost mai multe locuri goale, decit ocupate. Avetzi grija pampalailor, ca minciuna este un pacat! Cit despre hotzomanu, nu stie sa arbitreze. Nu cunoaste regulamentul? La executarea paliturii de la 11m, portarul trebuie sa stea pe linia portzii, cu picioarele NEMISHCATE! Pina ce mingea este palita si pleaca din loc. Nitza s-a zbatut ca peshtele pe uscat, de parca avea trotil in fund. Hotzomanu n-a vazut? Nu stie regulamentul? Vai de capul sau! Pampalau!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează