FOTBAL  »  Superliga  »  GLUMĂ

FOTO Ce nu s-a văzut aseară la TV » Coregrafie de excepţie pe Camp Nou după "recitalul" lui "Dodel" :D

Articol de GSP - Publicat luni, 23 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 martie 2015 11:45

Cristi Tănase a marcat ieri două goluri pentru Steaua în meciul cu Viitorul, cîştigat de campioana României pe teren propriu, scor 4-1.

Este prima "dublă" a căpitanului după o pauză de 2 ani şi jumătate. "Tase" a mai reuşit această performanţă în mandatul lui Laurenţiu Reghecampf, în meciul cîştigat cu U Cluj, scor 5-1, pe Arena Naţională.

Pagina de Facebook "Fotbalită" a realizat cea mai bună poantă după meci: cum jocul Stelei a fost exact înaintea partidei dintre Barcelona şi Real Madrid, fanii catalani au aşteptat recitalul lui "Dodel" pentru a realiza o coregrafie de excepţie. (foto)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
bogdared9
bogdared9  •  24 Martie 2015, 10:44

cea mai tare gluma a zilei :))

helioglobalus
helioglobalus  •  23 Martie 2015, 21:56

Coregrafia a fost realizată ca urmare a superflegmei!

icobescu
icobescu  •  23 Martie 2015, 13:56

acum isi iau articolele de pe facebook . ziaristi adevarati frate !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează