FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

FOTO CS U Craiova încheie în stil mare campania de achiziții! Doi fotbaliști croați au fost prezentați azi

FOTO: Facebook CS U Craiova +5   FOTO
FOTO: Facebook CS U Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 04 septembrie 2017 17:39

CS U Craiova a încheiat campania de achiziții, reușind două transferuri de marcă în ultima zi de mercato. Devis Mangia va avea la dispoziție, începând de etapa viitoare, doi jucători croați.

Este vorba despre Niko Datkovici și Ivan Martici. Primul este la Spezia, iar al doilea a evoluat la Rijeka.

Datkovici are 24 de ani și este fundaș central. Acesta ar veni pentru a înlocui plecarea lui Barthe. Spezia l-a cumpărat anul trecut de la Rijeka. Acum este cotat la 700.000 de euro. În sezonul trecut a adunat 10 meciuri.

Ivan Martici este fundaș dreapta. Acesta evoluează acum la Rijeka, dar și el a trecut pe la Spezia. Fotbalistul are 26 de ani și este cotat la 300.000 de euro pe transfermarkt. În sezonul trecut a adunat 19 meciuri în toate competițiile.

Cei doi jucători au fost prezentați azi, pe noul stadion "Ion Oblemenco", arenă care va fi inaugurată în această toamnă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Septembrie 2017, 19:50

...o sa castigam campionatul ...

vlad_123
vlad_123  •  04 Septembrie 2017, 19:19

Forta Stiinta!

black_stone
black_stone  •  04 Septembrie 2017, 18:53

Discutam pe forum marine...nu facem trafic ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează