FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO CSA Steaua a prezentat actele care-l obligă pe Becali să plătească peste 36 de milioane de euro în 30 de zile

Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor) +2   FOTO
Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2016 19:08

Clubul Sportiv al Armatei Steaua (CSA) a notificat FC Steaua București, echipa de fotbal condusă de Gigi Becali, că e obligată să plătească suma de 36.826.310 euro în următoarele 30 de zile.

Suma reprezintă contravaloarea prejudiciului pe care Gigi Becali l-ar fi cauzat CSA în perioada în care a folosit ilegal marca Steaua (2004-2014).

Somația CSA semnată de comandantul George Boroi și juristul Florin Talpan a fost prezentată de Prosport. Aceeași somație a fost trimisă de CSA și către FRF și LPF.

„(...) Prin raportul de evaluare, expertul a stabilit valoarea prejudiciului la suma de 36.826.310 euro, respectiv 165.718.395 lei.
În concluzie, CSA Steaua Bucureşti vă notifică prin prezenta ca în termen de 30 de zile de la data comunicării să dispuneţi plata sumei băneşti, în cuantum de 36.826.310 euro, respectiv 165.718.395 lei.

În cazul în care nu veţi da curs notificării noastre, vă vom acţiona în judecată, unde veţi plăti pe lângă suma datorată şi cheltuielile de judecată constând în taxa de timbru, onorariu de executare şi dobânda legală etc“, se arată în somația trimisă de CSA.

 talpan
*foto: Prosport

talpan 2
*foto: Prosport

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
the_gunner
the_gunner  •  30 Iulie 2016, 08:56

Privi5ti-l pe Becali cu atentie ! Mai ales mina stinga. Si-a "agatat " ,din "greseala"manseta camasii sub ceas . Altfel nu i se vedea "moara" !

ioan.h
ioan.h  •  30 Iulie 2016, 08:11
Postat de bvd_magheru pe 30 Iulie 2016, 06:57

Apropo nu fac o paralela caci nu are nici o relevanta dar daca am un accident in primul rind dau telefon firmei care ma asigura si le sun ca in ruma accidentelui am dureri de spate , ameteli etc.. apoi sunt programat sa aduc masina la specialistul agreat de ei care va face constatarea si la final va evalua in bani cit costa reparatia . Apoi ma duc la medicul de familie si ma pling de dureri in legatura cu spatele, capul etc...si el isi noteaza totul . Cam asa decurg lucrurile intr-o tzara civilizata , Avocatii de aici de obicei cer un comsin de 25 -30 % legat de compensatia data de asigurator pentru probleme fizice, traumatice.

Bine, corect, dar judecata tot urmeaza ! Ce a spus firma de asigurari sau ce a spus medicul sunt supuse in cazul unui proces (re)expertizarii. Adica , nu ceri tu cat vrei, ca ai un amic la asigurari sau un var medic. Orice act poate fi contestat si supus expertizarii neutre . Juridic nu are sens sa ne contrzicem pe aici. Eventual intr- sala de tribunal...

ioan.h
ioan.h  •  30 Iulie 2016, 08:01
Postat de borat101 pe 30 Iulie 2016, 07:28

Unde te crezi, in India? Ce tot atata shmechereala? Ce tot atata lungire? In orice tara normal si civilizata asa ceva dureaza maxim 6 luni, pentru ca se cer bani, este in joc IMAGINEA Sportului, Clubului, Tarii, etc.. etc. Dar am uitat t.i.g.animea habar nu are ce este aia LEGE, Normalitate, etc...ei vor totul gratis, fara munca, si la FURAT..Gata sa taiat filmul. A trecut deja peste 1 an de cand sa trecut imediat la "fcsb", din cauza ILEGALITATII ..pardon FALSULUI!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează