FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Cu mască și fără mască » Unde au plecat dinamoviștii în vacanță: de la Veneția, la Barcelona și Praga

Jaime și Angie Penedo precum în anii de glorie ai Veneției +4   FOTO
Jaime și Angie Penedo precum în anii de glorie ai Veneției

Articol de , - Publicat sambata, 27 mai 2017 00:00

Dinamoviștii se energizează în vacanță alegându-și destinații cool: insula Capri, Veneția, Barcelona sau Praga.

Roș-albii profită din plin de aceste zile de vacanță, mai ales că peste două săptămâni reîncep antrenamentele pentru ediția 2017/2018, având ca obiectiv un parcurs cât mai lung european, apoi câștigarea campionatului. "Câinii" au împânzit Europa.

Jaime Penedo e plecat în Italia și a vizitat împreună cu soția sa, Angie, atât Veneția, unde și-au făcut o fotografie îmbrăcați în costume medievale, cât și insula Capri, unde cei doi s-au relaxat la plajă.

Steliano Filip și-a permis doar patru zile de relaxare, fiindcă așteaptă împreună cu Bianca primul copil al cuplului, fundașul stânga mergând la Barcelona alături de Sergiu și Andreea Hanca.

Stelu s-a distrat pe plajă, apoi a vizitat cu nașii săi de cununie atât Sagrada Familia, cât și Nou Camp. Și dialoghează cu actuali sau foști colegi pe rețelele de socializare.

Dacă Antun Palici și-a regăsit fetița de 4 săptămâni la Zagreb, iar Cosmin Contra este cu familia în Spania, Adam Nemec și-a revăzut iubita, pe fotomodelul Zuzana Kollarova, cei doi petrecându-și câteva zile la Praga.

Mici, dar voinici

Dinamo U17 a câștigat ieri Cupa României, după 2-0 împotriva echipei din Miercurea Ciuc, prin golurile lui Răducan (48) și Brocea (82).

În fața a 50 de suporteri care au cântat în ploaie la Voluntari, "câinii" lui Sorin Bucuroaia au cucerit primul trofeu al sezonului, iar vinerea viitoare vor evolua în finala campionatului împotriva celor de la CS U Craiova.

Dinamo a jucat în formula Fara - Stancu, Oltai, Jafer, Demici - Petreuș, Mitracu - Brocea, Măgureanu, Longer - Răducan.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1548316735238694
Gixanu Gix  •  27 Mai 2017, 12:16

Venezia nu Venetia..Asa e corect!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează