FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

FOTO Cum a celebrat galeria lui Sepsi victoria cu Juventus București! Patronul a explicat gestul suporterilor: "Nu se pune problema"

FOTO: Captura DolceSport +4   FOTO
FOTO: Captura DolceSport

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2017 20:43

Galeria lui Sepsi Sfântu Gheorghe a oferit imaginea finalului de meci după victoria cu Juventus București, scor 2-1. 

Suporterii gazdelor au sărbătorit victoria cu un gest asemănător cu salutul nazist, însă patronul echipei, Laszlo Dioszegi, a clarificat situația. 

"Nu se pune problema de așa ceva! Este un salut pe care galeria noastră îl face de 5-6 ani de zile. N-are nici o tentă. 

În momentul în care ei duc mâna la inimă și apoi o ridică, toți spun cuvânul Sfântu, celebrând astfel numele orașului", a zis patronul celor de la Sepsi pentru GSP.RO. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Iulie 2017, 11:40
Postat de unico_biancorossi pe 22 Iulie 2017, 11:38

absolut, orice microbist echilibrat le poarta respectul cuvenit si le ureaza succes in competitiile sportive. dar, sa fim seriosi, ala e salutul neonazist, toata ziua.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Iulie 2017, 11:38
Postat de respect2014 pe 22 Iulie 2017, 10:19

Bun venit in liga 1 unde toti ochii sunt pe greseli, pe cancan, pe spagi, gigi becali, negoita, caterinca si mizerie. Mie mi se par frumosi in bucuria lor dar daca sunt unguri e clar ca nu sunt bineveniti. Chiar, cati dintre ei or fi unguri? Pana una alta va tin pumnii. Bafta! Si nu va lasati atinsi de tampeniile din gsp si prosport.

absolut, orice microbist echilibrat le poarta respectul cuvenit si le ureaza succes in competitiile sportive. dar, sa fim seriosi, ala e salutul neonazist, toata ziua.

stelistdemic01
stelistdemic01  •  22 Iulie 2017, 11:27
Postat de tihi pe 22 Iulie 2017, 10:04

Felicitari SEPSI OSK !!! FIECARE SARBATORESTE CUM VREA,fara sa aveti dreptul de a rastalmacii gestul spectatorilor.Acest gest am mai vazut si la echipe din Bucuresti,si nU ati dati o explicatie halucinanta !! Faceti liniste va rugam,ca SEPSI OSK,ESTE O ECHIPA SERIOASA,SI VINE PE TURNANTA PANA LA CHAMPIONS LEAGUE. Din pacate nu putem promova intr-o liga superioara.Vom castiga si Liga 1 ! Nu trebuie sa va doare ! HAI SEPSI OSK !!

***, unde ai invatat limba romana?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close