FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - POLI IAȘI

FOTO Cum arată piciorul lui Ianis după intrarea criminală a lui Mihăescu! Ce s-a întâmplat după meci, la vestiare

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 mai 2018 11:18

Ianis Hagi a suferit o accidentare dură în minutul 9, când Mădălin Mihăescu (29 de ani) i-a pus talpa pe tibie și jucătorul ieșenilor a fost eliminat.

Din fericire pentru echipa lui Gică Hagi, Ianis a putut continua partida și a reușit golul victoriei, deși a avut o plagă deschisă la piciorul stâng unde a fost accidentat.

Gică Hagi susține că la finalul meciului jucătorul de la Poli Iași s-a dus în vestiarul Viitorului.

"Mihăescu a venit la Ianis în vestiar, ăsta e fotbalul. Am văzut impactul care a fost, dar e bine că nu are nimic, doar o plagă deschisă. E bine că la final jucătorul de la Iaşi a venit la el, un gest frumos", a spus Hagi.

whatsapp image 2018 05 12 at 01.20.38Așa arăta piciorul lui Ianis Hagi după meciul cu Poli Iași

Citește și: Hagi a împărțit internetul în două! » "Hagi, îl vrei pe Ianis la națională pe pile?" vs. "Ne-a dat tuturor peste nas"

Citește și: Cea mai aprigă conferință de la "merităm să ne faceți statuie" încoace! Hagi s-a DEZLĂNȚUIT: a început la 00:30 și a mitraliat tot ce ține de națională! "Nu facem nici două pase" + atac la un jucător: "S-a îmbătat și e convocat"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  12 Mai 2018, 14:22
Postat de lionforever pe 12 Mai 2018, 12:23

Era un gest frumos și din partea ta gică daca ii cereau scuze jucătorului ieșean pt injuriile aduse în momentul în care părăsea terenul .

Da, si un buchet de flori trebuia dupa intrarea aia. Scuzele aluia unde au fost?

lionforever
lionforever  •  12 Mai 2018, 12:23

Era un gest frumos și din partea ta gică daca ii cereau scuze jucătorului ieșean pt injuriile aduse în momentul în care părăsea terenul .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează