FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA

FOTO Dan Petrescu a fost trimis în tribune la meciul cu CSU Craiova după doar 30 de minute de joc!

Captură TV Dolce Sport +3   FOTO
Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 septembrie 2017 21:06

Dan Petrescu a fost trimis în tribune în minutul 30 al partidei dintre CFR Cluj și CSU Craiova, după ce a protestat la deciziile arbitrului Adrian Comănescu.

Antrenorul ardelenilor și-a ieșit din minți după ce Andrei Mureșan a văzut cartonașul galben pentru un fault asupra lui Vladimir Screciu, în careul advers. Fotbalistul oltenilor a sărit la cap, dar s-a lovit de cotul lui Mureșan și și-a spart arcada.

Petrescu i-a reproșat centralului că jucătorul său a sărit la cap și nu avea de ce să primească avertisment. Antrenorul a mai protestat la o altă decizie a arbitrului și în primele 10 minute ale jocului.

vlcsnap 2017 09 10 21h10m34s60
Momentul care l-a enervat pe Dan Petrescu. Captură TV Dolce Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
whiteredarad
whiteredarad  •  19 Septembrie 2017, 12:20

Va contraziceti singuri : intai ziceti : "...cartonașul galben pentru un fault asupra lui Vladimir Screciu..", apoi, tot voi, ziceti : "...Fotbalistul oltenilor a sărit la cap, dar s-a lovit de cotul lui Mureșan și și-a spart arcada...". (eu am vazut ca si-au dat...cap in cap). Pai daca s-a lovit si...nu...a fost lovit, inseamna ca nu a fost fault, ca nu trebuia cartonas, ca...Petrescu a avut dreptate. Sa readucem aminte Muresan reluase mingea cu capul si era sa fie gol. Tot voi, aveti o : "licenta", privitoare la D Petrescu : "și-a ieșit din minți " , nepusa in ghilimele -ca si mine- si ziceti, se pare ca D Petrescu a avut o reactie de....nebun .Si nu este adevarat. Nu veti indrazni vreodata sa vorbiti asa de fcsb&dinamo. Ce sa faci...partizanat de bucuresti !

1299651946764216
Marian Sauciuc  •  11 Septembrie 2017, 20:30

C U ASEMENEA IESIRI DAN PETRESCU NU ARE CE CAUTA CA ANTRNOR LA NATIONALA,SA MA IERTE DUMNEZEU DAR PREA SE DA ROTUND,TREBUIE CALM SI LINISTE SA POTI CERE JUCATORILOR TOT CE VREI SA APLICE IN TEREN SI IN AFARA TERENULUI.TREBUIE SA FEI UN BUN PEDAGOG SI EXEMPLU DE CONDUITA PROFESIONALA.

tihi
tihi  •  11 Septembrie 2017, 19:59

Arbitraje la comanda si dedicate aproape la toate meciurile.Din aceasta cauza nu avem o nationala buna...Furati iesenii...furati cei de la SEPSI OSK...furati cei de la Medias ...furati cei de la Craiova...Furati Timisorenii....doar bucurestenii nu sint furati fiind langa mamaliga calda !!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează