FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Dănciulescu a explicat marea sa pasiune: "Eu fac asta, cum alții colectează timbre sau sparg bani în cluburi"

Ionel Dănciulescu, alături de Cedry2k +2   FOTO
Ionel Dănciulescu, alături de Cedry2k

Articol de - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 21:22

Legenda dinamovistă Ionel Dănciulescu a postat pe contul de Instagram poze cu hip-hoperii români Tudor Sișu și Cedry2k, fostul mare fotbalist fiind un mare fan al acestui gen muzical.

Directorul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a postat zilele trecute pe conturile sale de social media poze cu Tudor Sișu și Cedry2k. Primul este fostul component al trupe de hip-hop "La Familia", al doilea este unul dintre interpreții pe val ai acestui stil.

Contactat de GSP.ro, "Danciu" a dezvăluit ce înseamnă pentru el hip-hopul: "Este pasiunea mea cea mai mare încă din 1997. Cum alții colecționează timbre sau sparg bani în cluburi, eu ascult hip-hop. Mafia, La Familia și Paraziții au fost începutul și am un mare respect pentru ei.

Și Cedry2k este una dintre legendele hip-hopului românesc, din punctul meu de vedere. De Sișu nu mai vorbesc. Sunt oameni cu greutate, care au schimbat mișcarea aceasta în România. La fel și Samurai, Bibanu MiXXL și Alan & Kepa".

Pasiunea lui Danciu-gol pentru hip-hop este atât de mare încât acesta se implică activ în proiectele interpreților săi preferați: "Este adevărat că am mai și ajutat atunci când am putut la unele videoclipuri. Am și apărut în câteva clipuri. Dacă băieții au considerat că merită să apar, atunci am făcut-o cu drag".

"Mulți își fac o impresie greșită despre unii băieți din hip-hop, dar toți sunt niște băieți foarte inteligenți. Din păcate, în România lumea e învățată să denigreze aiurea înainte de a cunoaște lucrurile"
Ionel Dănciulescu, director general Dinamo

"Mă duc la concerte hip-hop atunci când am timp, dar clar este prima alegere atunci când vreau să ascult muzică"
Ionel Dănciulescu, director general Dinamo

Cedry2k e viral!

Marius Stelian Crăciun sau Cedry2k este unul dintre cei mai urmăriți cântăreți de hip-hop din România.

Melodia sa "Apocalipsa Verbală" a adunat 4,5 milioane de vizualizări pe youtube, o cifră impresionată pentru orice artist din România. Majoritatea melodiilor sale au versuri despre sfinţii închisorilor, valorile neamului românesc, Dumnezeu, familie şi comemorarea celor morți. Cântărețul este unul controversat din cauza unor trimiteri către legionari pe care le face în melodiile sale.

În 2013 l-a susținut financiar pe Nimeni Altu' 

Nu e pentru prima oară când Dănciulescu apare în anturajul rapperilor importanți de la noi din țară.

În 2013, Danciu a fost producătorul executiv al videoclipului "Despre un om", interpretat de cântărețul Adrian Voicu, alias Nimeni Altu', și el un mare fan al lui Dinamo. Danciu și Nimeni Altu sunt, de altfel, prieteni de foarte multă vreme.

"Nimeni Altu' este un cîntăreţ hip-hop, le zice pe bune, fără înjurături, cu o lirică frumoasă, despre viaţă, fără bling-bling, fără bang-bang. Ascult cu plăcere, mă motivează această muzică, înainte de meciuri", declara Dănciulescu la acea vreme. 


*Dănciulescu, alături de Nimeni Altu' pe stadionul Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează