FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO Daniel Pancu a împlinit 37 de ani! » "Nu am de gînd să mă retrag!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 17 august 2014 16:02

Daniel Pancu împlineşte astăzi 37 de ani şi promite că nu o să se retragă prea curînd. Căpitanul Rapidului a declarat însă că nu va petrece de ziua sa. "Pancone" a ajuns la vîrsta de 37 de ani, devenind astfel cel mai "bătrîn" fotbalist din liga 1. Căpitanul giuleştenilor a rememorat cîteva momente din cariera sa, în direct la DolceSport.

"Astăzi mă simt puţin mai obosit decît la 36 de ani, ne-a cam obosit Petrolul aseară. Cred că în acest moment sunt cea mai bună echipă din ţară. Nu prea o să petrec astăzi. După meciul cu Gaz Metan a fost ziua soţiei şi am petrecut destul săptamîna asta.

Mă bucur că am putut să joc fotbal pîna la aceasta vîrsta şi sper să o mai duc aşa, bătrîneşte, cît mai mult. Atît timp cît mă voi simţi bine şi voi putea să-mi ajut echipa, nu am de gînd să mă retrag! E oarecum ciudat acum că am lucrat cu mulţi antrenori cu care am fost coleg de echipă. Colegii mai spuneau în glumă cum că l-aş fi prins şi pe Rada, dar că nu-mi dau eu seama.

Nu regret nimic din ce am făcut în carieră. Nu regret că am refuzat o mare rivală de trei ori, nici banii pe care i-am pierdut!", a declarat Daniel Pancu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
koky
koky  •  18 August 2014, 17:05
Postat de braveheartro pe 17 August 2014, 22:59

Nu te doare prosti@? Că eşti pro$t rău fr@iere. Nu înţelegi cu mintea aia a ta îngustă că nu toată lumea e stelistă şi nu toţi au vrut să ajungă slugi la cioban. Nu l-a reţinut steoaia în lot? Păi Pancu şi acum, la 37 de ani, e peste trei sferturi din lotul căcărezelor. Iar marţi o să vă dea Ludogoreţ lecha noch, dacă înţelegi ce vreau să spun :))))

UREAZA-I LA MULTI ANI SI LASA APRECIEREA TA PRIMITIVA !

dangp
dangp  •  18 August 2014, 11:05

La Multi Ani!

vlad_n
vlad_n  •  18 August 2014, 09:54

De Ce Conteaza Fotbalul? Afla ce are de spus Pelé: ://calatoriiprinsunet.ro/brazilia-2014-de-ce-conteaza-fotbalul-pele/

Vezi toate comentariile (21)
Comentează