FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

FOTO Declarații "războinice" pe axa U Craiova - Dinamo: "I-am scris că îl voi «omorî» în Bănie"

FOTO: Facebook.com/UCVOficial/
FOTO: Facebook.com/UCVOficial/

Articol de GSP - Publicat joi, 22 februarie 2018 13:39

U Craiova, locul 3 în Liga 1, și-a prezentat azi cele mai noi achiziții, Florin Gardoș și Andrei Santos.

Andre Filipe Bernardes Santos este un mijlocaș defensiv de 28 de ani, cu două selecții în naționala Portugaliei. Santos este crescut la juniorii celor de la Sporting Lisabona și este prieten bun cu dinamovistul Diogo Salomao, pentru care a avut un mesaj special.

"Am un prieten bun la Dinamo: Diogo Salomao. Am jucat cu el la Sporting și la Deportivo La Coruna. A vorbit cu mine despre Craiova. L-am întrebat și a spus că e o echipă foarte bună și că are suporteri foarte buni. Când am ajuns pe aeroport i-am trimis un mesaj și mi-a spus a spus că vom juca în prima etapă (n.r. din play-off, dacă Dinamo se califică). I-am zis că îl voi «omorî» la Craiova. A zâmbit pentru am glumit. E un prieten bun.

Pe Tiago (n.r. Tiago Ferreira, fundașul Craiovei) îl știu după nume. El e mai tânăr ca mine, dar i-am cerut unui prieten numărul de telefon. L-am sunat și mi-a zis doar de bine despre Craiova", a declarat Andre Santos, potrivit TV Digi Sport.

U Craiova și Dinamo vor juca pe 1 martie, de la ora 20:30, în turul sferturilor Cupei României. Cele două formații se pot întâlni și în play-off, dacă Dinamo se va califica.

"Prima mea impresie este una foarte bună. Am venit la Craiova într-o echipă bună, am văzut stadionul pe internet și atmosfera creată de suporterii Științei. Pentru un jucător, să joci un meci cu peste 20.000 de oameni în spate este incredibil. Dacă mă voi antrena bine, cu siguranță voi intra în echipa de start"Andre Santos

4.500.000 €a fost cea mai mare cotă a lui Andre Santos, în iunie 2011. Acum este cotat la 600.000 de euro, potrivit transfermarkt.de

Andre Santos a mai jucat la Sporting Lisabona, Fatima, Leiria, Deportivo La Coruna, Vitoria Guimaraes, Balikesirspor, FC Metz și Arouca.

Citește și: Gardoș a negociat cu o altă echipă din Liga 1 înainte de a semna cu U Craiova » Replică pentru Becali: "Ar fi cea mai mare palmă!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dansy
dansy  •  23 Februarie 2018, 14:42
Postat de lapusneanul pe 22 Februarie 2018, 16:10

jurnalistule, in sferturile cupei NU exista TUR si RETUR, se joaca un singur meci...sunteti praf....

Praf esti tu caci jurnalistul nu a spus asa ceva.Numai tu ai inteles asa.El a spus prima etapa din play-Off si a spus corect.De unde ai intelesa tu ca e vb de tur si retur.Eu nu ii apar pe cei de la GSP dar de data asta au dreptate.

lapusneanul
lapusneanul  •  22 Februarie 2018, 16:10

jurnalistule, in sferturile cupei NU exista TUR si RETUR, se joaca un singur meci...sunteti praf....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează