FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ

FOTO Dinamoviștii au început războiul cu Negoiță » Mesajul afișat la meciul cu CFR

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor +1   FOTO
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 21:15

Așa cum au promis după eșecul cu Viitorul (0-4), suporterii lui Dinamo au pornit războiul cu Ionuț Negoiță la partida cu CFR Cluj, de pe stadionul Ștefan cel Mare.

Ultrașii de la Peluza Sud l-au înjurat pe patronul dinamovist pe durata primei reprize și au afișat un mesaj pe care erau enumerați mai mulți jucători cedați în ultima vreme de Dinamo:

"«New Dinamo». G. Țucudean, Nica, Scarlatache, Fai, Niculae, Alexe, Grigore, Mevlja, Rotariu, Lazăr, Gnohere, Anton, Matei. Total: 10,2 milioane de euro".

Au asortat mesajul principal cu alte pânze cu chipul lui Pinocchio, insinuând că șeful lui Dinamo minte când spune că n-a făcut profit de pe urma plecărilor fotbaliștilor importanți.

2.171 suporteri
au fost prezenți pe stadion la meciul dintre Dinamo și CFR Cluj

Citește și: 3 absențe importante pentru Miriuță » De ce Steliano Filip, Costache și Mahlangu n-au fost în lot cu CFR Cluj 

Vezi AICI fazele VIDEO din Dinamo - CFR Cluj!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  20 Noiembrie 2017, 15:23

se vor imprumuta la tine .

469386039881066
Deni Denisa  •  20 Noiembrie 2017, 15:10

Sper ca suporterii dinamovisti sa nu faca aceeasi greseala ca cei rapidisti care au jignit pe copos care este un rapidist trup si suflet si au adus pe moraru din șoldova sai aduca in faliment !!!!!!!! Jucatorii lui dinamo sant vinovati nu patronul el baga banii cati are si poate ! 2 sau 3 joaca footbal restul mimeaza ?? Bani sa vina ??? Neseriosi total .…rusine sa va fie dinamo este un club cu mare traditie voi va bateti joc de acest club se vede cum jucati. ..

valentinn10
valentinn10  •  20 Noiembrie 2017, 10:34

Liga a 2 -a?, a 3-a?, ori a 4-a?, tot e bine, aveti de unde alege, da, dar doar dinam0 fuge cu cearceafurile prin tribuna, fugea, ca acum nu le mai da rinul cearceafuri, sa vedem de unde desene si pe ce dar doar dinam0 se descurca, drept dovada doar dinamo pierde play off-ul din Bucuresti...off, off, off ca prosti mai sunteti...doar dinam0, hauuuuuu...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează