FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-0

FOTO Două greșeli mari de arbitraj în Dinamo - FC Botoșani » "Câinii", iertați de un penalty

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2017 09:04

Horațiu Feșnic a condus meciul Dinamo - FC Botoșani, 1-0, și a avut un meci slab. Centralul trebuia să acorde un penalty pentru moldoveni și să îl elimine pe Vașvari.

Căpitanul Botoșaniului, Gabriel Vașvari, a fost iertat de al doilea cartonaș galben, în minutul 20, ceea ce i-ar fi atras automat eliminarea. În minutul 11, a fost avertizat pentru un fault asupra lui Palici, apoi, în minutul 20, după ce a fost contrat tare de Nistor a căzut și a făcut henț intenționat, reținând mingea la mijlocul terenului.

Dinamoviștii au protestat că Vașvari nu a primit și al doilea "galben", mai ales că Feșnic a dictat henț și minge pentru gazde. Chiar și Leo Grozavu era resemnat pe margine vizavi de reacția mijlocașului, dar el a putut continua pe teren.

2
Captură: TV Dolce Sport

 

"Este inteție clară de a juca mingea cu mâna. Trebuia acordat cartonaș galben. Cred că Feșnic nu a văzut că jucătorul pune mâna pe minge intenționat" Ion Crăciunescu, la TV Digi Sport

penalty pentru botoșani

În minutul 23, Moruțan a căzut în careu după un duel cu Romera, după un corner al moldovenilor. Arbitrul a considerat că duelul a fost unul corect și a lăsat jocul să continue.

 

"Îl împiedică să joace minge pe adversar. Dinamovistul îi pune piedică și îl și trage de cât. Este lovitură liberă directă, adică penalty.

Ăsta era un meci important. De ce l-au trimis pe copilul acesta să arbitreze? Trebuia cineva cu experiență" Ion Crăciunescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
156734731330498
Mihnea Voicu  •  21 Februarie 2017, 19:04
Postat de Neculaescu Mircea pe 21 Februarie 2017, 10:21

zizu, cat de simplu esti ca sa nu zic prost. daca ar fi asa ..... o sa-ti aduc aminte la fiecare meci al lui dinamo ce ai zis acum. toti arbitrii favorizeaza dinamo.

Da? A fost favorizata? Daca cauti pe youtube vei vedea toate greselile de arbitraj contra Dinamo. Si ca sa iti fac o idee, iti spun doar meciurile cu Gazul, ASA, Chiajna, Botosani, Astra, Iasi. Apropo, la primul meci cu fcsb nimeni n-a vazut ca Nita l-a lovit pe Nedelcearu in schimb sa dea in minge

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  21 Februarie 2017, 17:13

Aut-ul din care a ieșit golul lui Dinamo a fost bătut cu vreo 15 metri mai aproape de poarta moldovenilor! !

929371553813840
Robin Gene  •  21 Februarie 2017, 14:22

Daca Craciunescu spune ca a fost penalty,inseamna ca nu a fost .Asta a fost intotdeauna impotriva lui Dinamo.Mare dusman.Asta nu trebuie ales sef pe la arbitrii ca se razbuna pe toti.Mare ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close