FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - ASTRA 3-2

FOTO Două momente inedite cu Șumudică în tribune! Un fan s-a apropiat de el și i-a zis asta :)

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 martie 2017 09:26

Meciul dintre CFR Cluj și Astra, scor 3-2, a fost unul foarte tensionat. Marius Șumudică a avut câteva probleme, fiind eliminat de arbitrul Colțescu.

Antrenorul Astrei a fost aplaudat de fanii de la tribuna I, care chiar dacă erau suporteri ai CFR-ului, l-au primit cu brațele deschise pe tehnicianul campioanei.

Mai mult, fanii chiar i-au cerut să înjure rivala Steaua, însă Șumudică nu i-a băgat în seamă. Cel mai amuzant moment a fost când unul dintre fani s-a apropiat de Șumi.

I-a cerut acestuia să se așeze pe scaun, pentru ca oamenii din spatele său să poată urmări și ei meciul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
andrei.f
andrei.f  •  18 Martie 2017, 12:37

Ştiam că Astra are un antrenor circar dar, să nu ai tu chiloţi de rezervă, e penibil !

timm
timm  •  18 Martie 2017, 11:15

gigistii au respect pentru Sumudica si urmaresc fiecare vorba a lui.

cainelup
cainelup  •  18 Martie 2017, 11:07

Asta parca e copilul ala "problema" din scoala generala, repetentul clasei care era pus la colt mereu pentru ca nu-l ducea mintea sa taca din gura atunci cand trebuie. Iar momentele astea comic-savuroase de la care se tavalesc de ras gesepistii, tot de copilul ala amintesc.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close