FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

FOTO După ce a terminat cu achizițiile lui Dinamo, Dinu a cășunat pe un alt fotbalist din Liga 1: "E ca un grifon cu părul pe ochi"

FOTO: Facebook Alexandru Mățan
FOTO: Facebook Alexandru Mățan

Articol de GSP - Publicat marti, 26 septembrie 2017 09:29

Deranjat de look-ul pe care îl afișează Alexandru Mățan, Cornel Dinu, fostul mare jucător al lui Dinamo, l-a ironizat pe fotbalistul de doar 18 de ani al campioanei Viitorul. 

"Procurorul" a reacționat la finalul meciului Botoșani - Viitorul 1-0, în care Mățan a jucat din minutul 68, introdus în locul lui Țucudean. 

"Decadența umană nu cunoaște margini. Din păcate, din ce în ce mai mult, omul începe să se scălămbăie. E o combinație de a șoca care aduce mai mult cu ceea ce înseamnă calitățile incontestabile ale rasei canine. Seamănă mai mult cu un grifon, cu părul pe ochi, dar având și de la natură harul de a vedea prin păr.

Cred că răsfățatul ăsta mai mic care e mai preocupat să nu-i cadă reflectorul de la discotecă în ochi decât să vadă când vine mingea pentru a finaliza sau a pasa. Toți sunt tatuați pe mâine, pe picioare, pe gât, e dramatic.

Ființa umană este o ființă rațională, supusă mai mult instinctelor. Se îndreaptă mai mult spre regnul animalic. E o stare care s-a schimbă în istorie: decadența, șocul, apoi o nouă relansare. Șocul îl vom avea de trăit și este inevitabil", a declarat Cornel Dinu, la TV Telekom Sport.


*FOTO: Facebook Alexandru Mățan

Vezi și:EXCLUSIV Cornel Dinu i-a desființat pe străinii aduși la Dinamo: "Expirați și jalnici! Katsikas e lent chiar și pentru Sirtaki"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
gigelos
gigelos  •  26 Septembrie 2017, 17:02
Postat de atentu pe 26 Septembrie 2017, 16:18

În general nu intru în polemică cu ceilalţi forumişti, dar dacă este să mă refer strict la părerile tale despre Dinu privind nivelul de educaţie, inteligenţa şi ( mai ales, cultura generală ), cred că nu există în lumea fotbalistică autohtonă cineva care să se ridice la nivelul său, ori care să fie un partener de discuţie despre orice domeniu din lumea asta.

Se numeste Mircea Lucescu . Altul Loti Boloni . mai sunt , mai sunt . Dinu e un intelectual de spritz

atentu
atentu  •  26 Septembrie 2017, 16:18
Postat de Dragos Bargaoanu pe 26 Septembrie 2017, 10:51

Lasa bre, nea Cornele!nu-ti bate matale capul cu freza copiilor.Asta mic se duce la frizer si rezolva cazul.Matale poti sa te duci la mama psihologilor, si tot nu-ti rezolvi carentele educationale.Esti prea batran si esti prea tarat de lipsa de inteligenta si de educatie.Ai fost si vei muri un semidoct, plin de frustrari.

În general nu intru în polemică cu ceilalţi forumişti, dar dacă este să mă refer strict la părerile tale despre Dinu privind nivelul de educaţie, inteligenţa şi ( mai ales, cultura generală ), cred că nu există în lumea fotbalistică autohtonă cineva care să se ridice la nivelul său, ori care să fie un partener de discuţie despre orice domeniu din lumea asta.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  26 Septembrie 2017, 13:22

La partea cu tatuajele si piercingurile, suta la suta de acord. Niste oameni evoluati spiritual nu recurg la asa ceva. Treburile astea tin de epoca tribala a societatii umane. Insi care vor sa iasa in evidenta prin aspect exterior, pentru ca nu pot altcumva sa iasa. Cu cat esti mai golas pe dinauntru, cu atat mai inzorzonat vrei sa fii pe dinafara. Iar cand vrei cu tot dinadinsul sa sochezi, este clar si ca-ti doresti sa te expui judecatii pentru asta. "Iti place noul meu look? Da, esti fatal!". Nu vrei sa fii judecat, nu incerca sa pari din alta specie.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează