FOTBAL  »  Superliga  »  MINGE

FOTO Echipele din Liga 1 vor folosi același model de minge cu care se joacă în Anglia, Italia și Spania » Cum arată

FOTO: Facebook Viitorul +4   FOTO
FOTO: Facebook Viitorul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iulie 2015 16:34

Echipele din Liga I vor folosi începînd cu partidele din cadrul etapei a IV-a acelaşi model de minge, Nike Ordem 3, cu care vor juca şi formaţiile din Anglia, Italia şi Spania în sezonul 2015-2016.

Conform directorului de imagine-comunicare al LPF, Marius Mitran, cluburile sînt obligate să folosească noul model de minge conform contractului cu compania americană de echipament sportiv.

"Noul model de minge a fost folosit la cîteva meciuri şi în etapa a III-a, dar începînd cu etapa a IV-a echipele sînt obligate să joace cu Ordem 3, conform contractului cu partenerul LPF. Toate cluburile au primit deja noile mingi", a spus Mitran.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează