FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB, 29 OCTOMBRIE, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.

FOTO Eforturi disperate pentru ca CSU Craiova - FCSB să se joace pe noul stadion! Se lucrează și noaptea: "Începând de vineri dimineață se muncește cu personal suplimentat, în câte trei ture"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 octombrie 2017 15:54

Autoritățile din Craiova fac tot ce pot pentru ca meciul CSU Craiova - FCSB de duminică să se joace pe noua arenă din Bănie.

Fără cele mai importante avize luate și fără ca arena să aibă recepția finală, firma care lucrează la modernizarea stadionului din Craiova și-a suplimentat angajații și se lucrează inclusiv noaptea. Dacă în interior aproape totul este finalizat, urmând ca zilele acestea să fie mobilate toate lojele și vestiarele pentru echipe și arbitri, în exterior situația este cu totul alta.

În jurul stadionului totul a fost împrejmuit cu garduri metalice, iar muncitorii au început lucrul pentru modernizarea căilor de acces. Sâmbătă seară erau doar maldăre de nisip și sute de pavele care urmau să fie montate.

"Începând de vineri dimineață la stadion se lucrează cu personal suplimentat, în câte trei ture. Nu s-a oprit absolut deloc lucrul în exteriorul arenei, pentru că luni totul trebuie să fie finalizat, atunci când va mai avea loc un nou control și recepția finală a stadionului. Mai mult, am trecut cu bine peste un exercițiu amplu cu jandarmi și polițiști, un plan conform procedurilor în vigoare", spun surse din interiorul clubului din Bănie.

12 stadion 1

12 stadion 2
FOTO: Facebook

Deși rezultatele au fost bune, procesul de omologare din partea ISU nu s-a încheiat! Astăzi se așteaptă recepția finală a noului "Oblemenco", iar cel târziu marți să fie acordat și avizul din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj.

Între timp, oficialii LPF și cei ai FRF au omologat deja arena, iar meciul cu FCSB de duminică se poate juca, de la 20:45, la Craiova. "Avem 60.000 de cereri pentru bilete şi sute de oameni care trăiesc în străinătate şi care şi-au luat bilete de avion pentru a veni la această inaugurare. Aşa că ar fi păcat sau ilogic să fie dat certificatul joi, să zicem, când n-ar mai fi util", a spus Marcel Popescu. 

52.600.000 €a costat noua arenă din Craiova, a cărei capacitate este 30.292 de locuri

"Noi vom face o adevărată sărbătoare pentru familia noastă, a suporterilor Universităţii Craiova. Este un eveniment cu adevărat memorabil, pe care îl vom trata în consecinţă, care ar începe undeva la ora 18:00 şi se va termina în jurul orei 20:00, astfel încât apoi să putem organiza meciul cu FCSB" Marcel Popescu, președinte CSU Craiova

Meciul dintre CS U Craiova și FCSB este programat să se dispute duminică, de la ora 20:45 și va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro.

Citește AICI ce a spus Valeriu Argăseală despre meciul CSU Craiova - FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
leul.albastru
leul.albastru  •  23 Octombrie 2017, 22:45
Postat de liviuemil pe 23 Octombrie 2017, 20:29

Faceti cea mai mare greseala daca inaugurati stadionul cu un meci cu STEAUA. Stiti voi de ce....!

Pentru ca steaua este intr-o liga indepartata ? ... mda, ar fi mare greseala!

stefan..
stefan..  •  23 Octombrie 2017, 21:57
Postat de liviuemil pe 23 Octombrie 2017, 20:29

Faceti cea mai mare greseala daca inaugurati stadionul cu un meci cu STEAUA. Stiti voi de ce....!

Sa intelegem ca se stie cine arbitreaza?

liviuemil
liviuemil  •  23 Octombrie 2017, 20:29

Faceti cea mai mare greseala daca inaugurati stadionul cu un meci cu STEAUA. Stiti voi de ce....!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează