FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - VIITORUL 0-1

FOTO Eroare a lui Hațegan în CS U Craiova - Viitorul » Echipa lui Hagi a fost avantajată

Captură Dolce Sport +2   FOTO
Captură Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 22:04

În minutul 42 din CS U Craiova - Viitorul, la 0-0, Jazvici a obținut o lovitură liberă după ce a fost faultat de Țîru la marginea careului de 16. 

Țîru avea deja cartonaș galben, după ce îl lovise tot pe Jazvici cu talpa în genunchi în minutul 26, iar oltenii s-au repezit la Ovidiu Hațegan, căruia i-au cerut să-l elimine pe fundașul Viitorului. 

"Centralul" din Arad l-a iertat însă pe Țîru. 

OPINIA SPECIALISTULUI:

"Atac imprudent la primul cartonaș galben al lui Țîru. La faultul din minutul 42, Țîru oprește o fază promițătoare de joc, trebuia acordat al doilea cartonaș galben și trebuia eliminat", a zis Cristi Balaj la TV Dolce Sport. 

Meciul s-a încheiat până la urmă cu victoria oaspeților, 1-0. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
1559877880992405
Marian Iancu  •  08 Mai 2017, 20:15

Nu va mai legati de eliminarea luiTaru. O faceti de oftica pt ca a castigat Viitorul. Dar cand Craiova a fost furata ca-n codru de FCSB, cu ajutorul lui Petrescu, care a mutat in careu un hent facut la 2 m in afara, a fost bine, nu? Atunci era in favoarea Stanei, acum va scandalizati ca e in defavoarea ei, nu? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

131139337366621
Mircea Hortensiu Tomuș  •  08 Mai 2017, 01:37

Mulți neaveniți în fotbal, fac comentarii în jurul modului în care se acordă cartonașele acelea păcătoase, care, o spun cu mâna pe inimă, nu au rezolvat, nu rezolvă și nu vor rezolva corectitudinea jocului, ci vor continua să fie prilej de gâlceavă, de acuze și de arbitrariu atât din partea arbitrilor, cât și de maimuțăreli și artă teatrală, de inducere în eroare și de încercare de a rezolva câștigarea unui joc .prin strigăte de durere, după care jucătorul cu pricina e super apt de joc. Părerea multora e că sunt inutile și că arbitrul e suveran să elimine sau nu un jucător și fără aceste imixtiuni inutile(cartonașele).

balauru48
balauru48  •  08 Mai 2017, 00:18
Postat de andyandrei2015 pe 07 Mai 2017, 23:30

se vede cat de corect e acest campionat,dar cand a fost eliminat tamas in turul cu viitorul ?? atunci a rupt echilibrul chiar daca a fost de rosu,aici nemericikul asta nu a dat si 2 de 11m in meciul direct cu steaua ,radu petrescu !oricum tot steaua merita titlul,ca joc,daca e sa fim corecti,doar la craiova a jucat prost si a castigat,in rest in toate meciurile a fost peste adversari,asta e Gicuta,probabil il iei tu,nu cred altceva,dar macar sa faci ceva in cupe !

Acelasi prostalau, tu, azi si in veci! Amin!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close