FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO EXCLUSIV Alibec şi-a făcut un tatuaj URIAŞ pe picior » Mesaj anti-Dinamo?

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 16:24

Denis Alibec (26 de ani) şi-a lăsat colegii cu gura cascată. Atacantul celor de la FCSB tocmai şi-a tatuat pe gamba stângă un lup cu un semn de interzis.

Denis Alibec este recunoscut pentru nonconformismul său. Într-un interviu acordat în urmă cu un an, dezvăluia că nu mai ştie numărul exact al tatuajelor, având peste 20: "Unele sunt despre familie, altele pur şi simplu mi-au plăcut când le-am văzut".

FCSB se află într-un stagiu de pregătire în Antalya. Cantonamentul se va finaliza cu amicalul împotriva lui Olimpik Donețk. Partida se va juca pe 18 ianuarie, de la ora 15:00.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
stoichkov8
stoichkov8  •  12 Ianuarie 2018, 03:17

asta e frustrarea maxima. dupa ce esti un prost din Mangalia mai ai si tupeu.

salatini
salatini  •  11 Ianuarie 2018, 21:56
Postat de salatini pe 11 Ianuarie 2018, 19:10

Nu e lup! E... ciobănesc de Pipera!

Seamana mai mult cu chipul lui Gigi becali!

stark
stark  •  11 Ianuarie 2018, 21:52

E de fapt un tatuaj anti-fcsbist. El a ajuns ca un lup la echipa, era in forma, l-a crescut Sumudica, dar i-au dat *** interzis (x-ul in rosu). L-au scos din echipa. Astia isi bat joc de toti jucatorii aproape, mai putin de cei care tac malc cand intra stapanul in vestiar sa-i deseneze echipa lui Dica. Tatuajul inseamna de fapt "No place for wolves ***"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează