FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

FOTO EXCLUSIV S-a făcut! Transfer perfectat azi de Pandurii: "Aici am ocazia să joc în cupele europene şi să intru şi în vederile selecţionerului"

Articol de - Publicat joi, 14 ianuarie 2016 12:53

Fundașul Florin Acsinte a semnat la ora 12:40 cu Pandurii Tg Jiu, în prezența președintelui Narcis Răducan.

Oficialii gorjeni au plătit celor de la Botoșani 10% din suma primită pe Momcilovici de Steaua, adică un transfer de 25.000 de euro. Jucătorul va pleca în cantonament și se va alătura lotului lui Edi Iordănescu

„Eu consider că mi-am făcut treaba pentru FC Botoşani şi nu am înşelat încrederea nimănui. Am fost trup şi suflet pentru această echipă, am jucat şi cu capul spart şi accidentat, am strâns mereu din dinţi şi nu m-am dat niciodată rănit.

Consider că acum a venit momentul ca şi FC Botoşani să-mi fie recunoscătoare. La banchetul de final de an, atât domnul Şfaiţer cât şi domnul Iftime mi-au promis că dacă voi avea o ofertă avantajoasă şi va fi să plec la mai bine îmi vor da drumul fără nicio problemă.

La Pandurii nu e vorba numai de bani. Acolo am ocazia să joc în cupele europene şi să intru şi în vederile selecţionerului. Mă bucur mult că o echipă așa mare precum Pandurii m-a dorit atît de mult.

Îmi doresc să reușim să îndeplinim obiectivul impus de conducere. Țin să le mulțumesc celor de la FC Botoșani pentru acești ani minunați și nu în ultimul rînd vreau să le mulțumesc suporterilor care au fost alături de mine și de echipă. Le urez mult succes și sper să îndeplinească obiectivul“, a declarat Florin Acsinte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
749913671784643
Razvan Marcel  •  14 Ianuarie 2016, 13:36

Bafta Acsinte,dar daca si Pandurii e echipa mare,Botosani a batut-o de nu stiau ce cu ei,sper sa prinzi echipa sa te acomodezi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close