FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - VIITORUL 3-1

FOTO Fază controversată în CSU Craiova - Viitorul: gol anulat în minutul 13

Captură TV Telekom Sport +5   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 decembrie 2017 21:14

În minutul 13 al partidei dintre CSU Craiova și Viitorul, la 0-0, a avut loc cea mai controversată fază a primei reprize. Oltenii au câștigat în cele din urmă, scor 3-1.

 Cicâldău a șutat de la 20 de metri, mingea a lovit un fundaș al Craiovei, care a încercat să o respingă, și a ajuns până la urmă la Mățan. Mijlocașul i-a pasat în fața porții lui Țucudean, de unde atacantul a reluat în plasă. (Toate imaginile succesive cu faza, în GALERIA FOTO)

Golul a fost anulat de "centralul" Horațiu Feșnic. Arbitrul de tușă Ciprian Danșa nu a luat în considerare faptul că fundașul craiovean a jucat mingea și a ridicat fanionul pentru poziția de ofsaid în care se afla Mățan în momentul șutului lui Cicâldău. 

"Regulamentul spune că dacă fundașul joacă mingea în mod deliberat, adică dorește și poate să joace mingea și ajunge la un adversar aflat în poziție de ofsaid, atunci acel jucător nu e considerat în afara jocului. Aici singurul lucru discutabil e dacă jucătorul Craiovei joacă mingea intenționat.

E evident că jucătorul Craiovei alunecă și cumva greșește. El ar fi putut să lovească mingea și să o respingă. E o decizie cam la limită", a comentat Constantin Zotta, fost arbitru, la TV Telekom Sport.

BURLACU OPRIT AIUREA

În minutul 28, Martici l-a găsit excelent pe Burlacu undeva la marginea careului. Craioveanul a țâșnit de lângă fundașii Viitorului și a scăpat spre poartă, din unghi, dar a fost oprit de semnalizarea tușierului Alexandru Cerei.

Decizie eronată însă: reluările fazei au arătat că atacantul oltenilor era în poziție regulamentară!  Alexandru Cerei a ales să ridice fanionul după ce a ezitat preț de câteva secunde. 

vlcsnap 2017 12 02 21h19m51s166
Captură TV Telekom Sport

Vezi AICI fazele video din acest meci!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
lionforever
lionforever  •  03 Decembrie 2017, 19:02

Numai un prost poate susține că a fost gol valabil .

326192847795467
Juventin Bianconero  •  03 Decembrie 2017, 14:51

Intre gsp si digi e concurs de ***. Sa vedem cine va castiga. Tot craciunescu arbitreaza ? :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

326192847795467
Juventin Bianconero  •  03 Decembrie 2017, 14:49

Gsp penibili ca de obicei, se prefac ca nu cunosc regulamentul. Cand mingea pleaca din piciorul celui de la viitorul, destinatarul era in offside. Chiar daca pe drum e atinsa de un craiovean tot offside , pt ca faza se judeca in momentul pasei. Dar cand s-a fluierat offside la burlacu si n-a fost, ati vz? Nu aveti ochi? Pai de-aia nu aveti acreditare si nu veti intra niciodata pe acest stadion

Vezi toate comentariile (15)
Comentează