FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO

FOTO Fază de cascadorii râsului la FC Botoșani - Dinamo! Momente antologice: "Bă, ești cu capul?!" :))

Captură Dolcesport +3   FOTO
Captură Dolcesport

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2016 21:24

În minutul 24 al meciului dintre FC Botoșani și Dinamo, la scorul de 1-0, Dimitrov a fost în centrul unei faze amuzante.

Pe lângă fotbalistul botoșănean a trecut o minge degajată de Brănescu, dar Dimitrov a crezut că aceasta iese în aut și s-a dus repede la margine pentru a executa rapid.

Jucătorul nu s-a mai uitat în urma lui și, în timp ce se pregătea să bată în tușă cu un alt balon deasupra capului,  a rămas "blocat" văzând că dinamoviștii scăpaseră pe contraatac cu mingea pe care o crezuse pierdută. 

Leo Grozavu a rămas și el șocat de gestul lui Dimitrov și s-a putut vedea pe imagini cum i-a transmis un mesaj clar elevului său: "Bă, ești cu capul?!". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
valentinn10
valentinn10  •  02 Octombrie 2016, 08:34
Postat de ang3ldev1l pe 01 Octombrie 2016, 22:57

ce treaba are Steaua cu meciul vostru? mai bine ti-ai face tu niste "abalize" la cap

Abalizeaza tu fraiere dar mai intai puneti o baliza pe creier,ca acolo e problema, frustratule , nu vezi ca esti obsedat de CEA MAI MARE ECHIPA A TUTUROR TIMPURILOR , FENOMENUL ROMANIEI ,STEAUA , FCSB , FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTIULUI, STEAUA ROMANIEI , STEAUA TUTUROR ROMANILOR.Acum esti OK ? , bravo , ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  01 Octombrie 2016, 22:57
Postat de Ghita Ghee pe 01 Octombrie 2016, 22:53

***. Fa abaliza la ultimele 5 meciuri a lu fcsb. Si a lu Dinamo. Si vezi cate puncte a luat fcsb cu arbitri si cate puncte le.a furat arbitri lu Dinamo...u cine *** me esti est pe langa...Ba da esti *** ***.

ce treaba are Steaua cu meciul vostru? mai bine ti-ai face tu niste "abalize" la cap

251809008486653
Ghita Ghee  •  01 Octombrie 2016, 22:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează