FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 0-2

FOTO Fiesta în faţa "cîinilor" » Steaua a sărbătorit o nouă victorie în derby în faţa suporterilor dinamovişti

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 10 mai 2013 23:39

Steaua a obţinut a cincea victorie consecutivă împotriva lui Dinamo, 2-0.

"Roş-albaştrii" au sărbătorit succesul alături de galerie chiar pe terenul "cîinilor", Steaua fiind echipa oaspete pe Naţional Arena. Jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf au petrecut minute bune pe teren în dreptul suporterilor "roş-albaştri", bucurîndu-se de victorie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
brandmaryan
brandmaryan  •  12 Mai 2013, 00:17

Ce rușine.....ce tactică ... păcat de suporteri....nici în al 12-lea cea nu s-au trezit ...ADIO CUPE EUROPENE ...iar dacă nu schimbăm major echipa după modelul Borussia Dortmund ....ce să zic ...mie rușine să ies afară din casă cu gloabele astea ..care au făcut simbolul DINAMO DE RUȘINE !!!!!!!

gerulathor
gerulathor  •  11 Mai 2013, 00:05

Ce liniste s-a facut pe GSP...nu tu cainii, nu tu crapidisti, nu tu cfristi, aia de ia tavalit Severinu la ei acasa cu 3-1, ihh yakk, ce umilitor!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează