FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 1-0

FOTO Gest bizar al lui Dică la finalul meciului cu Viitorul » Decizia șocantă luată de tehnicianul roș-albaștrilor

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 septembrie 2017 09:27

Nicolae Dică a fost extrem de supărat din cauza prestației avute de FCSB în meciul cu Viitorul, pierdut cu 0-1, iar la finalul partidei nu a mai mers în vestiar alături de jucători.

Tehnicianul roș-albaștrilor s-a dus în schimb direct la autocar, unde a stat alături de Mihai Stoica. Nici acolo nu a avut parte de liniște, deoarece câțiva fani ai Viitorului i-au strigat în glumă "demisia".

Nu este prima oară când Nicolae Dică procedează în acest fel. După egalul obținut în etapa a cincea pe teren propriu cu Poli Iași (1-1), antrenorul stelist a preferat să nu intre în vestiar la finalul meciului.

În urma înfrângerii suferite cu Viitorul, FCSB este abia pe locul al patrulea, cu 18 puncte, ir CFR Cluj are ocazia de a se distanța la patru puncte de roș-albaștri dacă învinge pe teren propriu CS U Craiova. 

"Sunt momente când sunt și dur, când sunt și bun cu ei, dar jucătorii trebuie să se înțeleagă că nu se câștigă un meci doar din simplul fapt că ne numim Steaua sau că avem un echipament frumos. Dacă vom avea atitudinea aceasta joi, cu Plzen, vom lua 5!" Nicolae Dică, la finalul meciului cu Viitorul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
ill7ven
ill7ven  •  11 Septembrie 2017, 18:39

Fericire mare cu facebook pentru persoanele publice, isi exprima nemultumirile iar in acelasi timp creaza valva in jurul lor si mai si evita discutiile fata in fata.

ray51
ray51  •  11 Septembrie 2017, 11:36

5 NU, da' 2-3 boabe le luati. Echipa nu este asezata bine. Ma refer la tactica de meci. Ei, ca jucatori, stau pe locurile lor, da' atat. Nu misca in front sau daca o fac, nu-si cunosc marja de miscare si strategia miscarii. Mai e de invatat muuult. Atat jucatorii cat si Nicu Dica.

red77
red77  •  11 Septembrie 2017, 05:39

Nu a zis întâmplător vom lua cinci. E preferata e talismanul

Vezi toate comentariile (49)
Comentează
Close