FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

FOTO Gest superb al lui Ivan după golul cu Dinamo! Gestul pe care l-a făcut atacantul Craiovei

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 20:46

Andrei Ivan a marcat în minutul 13 al meciului cu Dinamo de la Severin. Atacantul a fructificat o pasă în fața porții goale a lui Băluță. 

Imediat după gol Ivan și-a ridicat tricoul, având un mesaj pentru Gică Craioveanu: "Grande" scria pe tricoul acestuia, supranume pe care îl poartă fostul fotbalist. 

Fostul mare jucător al Universității a venit la Severin să vadă acest joc și înaintea meciului chiar s-a pozat de vedeta celor de la CS U Craiova. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
zizu
zizu  •  22 Aprilie 2017, 21:26

al naibii subiec...al naibii ziarist! faceti ziaristica sportiva nu de can can! parca va face tabultoc articolele! laudatii pe toti care scriu ceva pe tricou si il ridica! bravo lui ca il respecta dar de aici si pana a face eveniment sportiv e cale lunga! e exact stilul tabultoc cand se credea maaaare ziarist la botosani si a plecat de acolo cu coada intre picioare

Vezi toate comentariile (1)
Comentează