FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA, NOUA CAMPIOANĂ

FOTO Giurgiuvenii au început aroganțele la adresa Stelei și a lui Reghecampf: "Asta e pentru geniul de la FCSB"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2016 15:02

Astra a câștigat pentru prima dată titlul de campioană a României, dar oficialii echipei din Giurgiu n-au uitat de contrele cu Steaua.

Cristian Petre, unul dintre antrenorii secunzi ai lui Marius Șumudică, a distribuit pe contul său oficial de Facebook două melodii cu trimitere la marea rivală roș-albastră.

Prima piesă distribuită a fost a celor de la Cassa Loco - Ce bine îmi pare că ai luat țeapă, alături de mesajul: "O mică dedicație pentru băieții din Ghencea".

La câteva minute, Cristian Petre a mai distribuit și melodia lui Mandinga - Soarele meu. "Și încă una pentru geniul de la FCSB", a fost mesajul antrenorului giurgiuvean.

2

1

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (90)
goanghy
goanghy  •  02 Mai 2016, 23:17

sa nu uitati smecherilor, ca in meciul direct, arbitrul vostru a anulat stelei doua goluri perfect valabile. daca v-ar lua punctele castigate cu arbitrii, nu ati prinde nici locul patru ! bucurati-va, fityi ironici ca sumudica. aveti idolul vostru. sa va vedem in europa si campuionatul viitor....remember otelul, unirea urziceni....?????

811730288915362
Constantin Luca  •  02 Mai 2016, 23:12

poate nu ati stiut de cine au fost pastoriti si protejati ce-i dela astra?.de ginoooo iorgulescuuuu.

811730288915362
Constantin Luca  •  02 Mai 2016, 23:07

astra cu iorgulescu ln frunte,vor avea victorii multe(ln tara) afara vom vedea.

Vezi toate comentariile (90)
Comentează