FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB

FOTO Gol din ofsaid marcat de FCSB! Arbitrul a validat reușita lui Gnohere

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 21:07

FCSB a marcat un gol în prelungirile primei reprize de pe terenul lui FC Botoșani și a intrat la cabine cu un avantaj de 1-0.

Florin Tănase era în poziție de ofsaid însă. El din urmă a primit o pasă de la Vlad Achim, dar era în afara jocului. Arbitrul de tușă Vladimir Urzică a lăsat jocul să continue și mingea a ajuns la Gnohere, care a înscris.

Arbitrul central e Marius Avram (din București), iar la cealaltă linie se află Mihai Marica (Bistrița). Observator e Iosif Olah.

Vezi VIDEO cu golurile partidei!

Citește și: Ghinion teribil pentru FCSB! Încă un fundaș central s-a accidentat și a fost scos pe targă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
predator1
predator1  •  11 Decembrie 2017, 13:00

Daca ne uitam atenti, mingea deja plecase din piciorul lui Man cand s-a efectuat captura, distanta dintre piciotr si min ge este cam de 10 cm...deci, reluati imaginea si dati stop cadru in momentul centrarii cand mingea intra in contact cu piciorul si nu dupa efectuarea acesteia!!!

predator1
predator1  •  11 Decembrie 2017, 12:57

http://www.telekomsport.ro/dan-petrescu-acuza-arbitrajul-e-viciere-clara-am-avut-doua-penalty-uri-ce-spune-despre-demisie-17356479

vasglo
vasglo  •  11 Decembrie 2017, 11:33
Postat de Yuri Firsov pe 11 Decembrie 2017, 07:12

PARE CA JUCATORUL STELIST ARE 2-3 cmIN FATA!!!!CUM TUSIERUL NU AVEA ""SUBLER""NU A PUTUT ...MASURA!!!IN ACEST CAZ CIAR CA O PARTE DIN PRESA S_A FACUT ""RAU""DE RAS!!!!!

Asa-i! In aces caz se da credit atacantului!...

Vezi toate comentariile (43)
Comentează