FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

FOTO Haine de sărbătoare » Echipamentul în care va evolua CFR în noul sezon e inspirat de la Arsenal

Articol de - Publicat duminica, 16 iulie 2017 09:00

Formația clujeană va evolua în acest sezon într-un echipament aniversar, la 110 ani de la înființarea clubului.

Într-un început de sezon în care fiecare echipă a încercat să surprindă cu echipamentele pentru stagiunea care a început vineri, formația ardeleană a decis să profite de cei 110 ani de existență ai clubului pentru a pregăti un look de excepție. Ce și-au propus le-a ieșit din plin, Omrani și compania urmând să îmbrace una dintre cele mai reușite ținute din acest an competițional.

CFR a ales să schimbe sponsorul tehnic și, după ce în stagiunea trecută trupa din Gruia a fost îmbrăcată de Masita, în acest an a ales să se întoarcă la Joma, la fel ca majoritatea prim-divizionarelor. Deși șefii formației ardelene și Joma au avut unele divergențe în încercarea clubului de a ieși din insolvență, cele două părți au căzut la pace și modelul propus de producătorul spaniol este unul cu adevărat de sărbătoare. Emblema este încadrată de lauri aurii și de textul "110 ani". Numele inscripționate pe spate au caractere simple, iar deasupra numelor stă scris "CFR 1907 CLUJ".

Echipamentele de acasă sunt compuse din tricouri vișinii și șorturi de aceeași culoare, cele pentru deplasare conțin tricouri albe și șorturi albe, în timp ce al treilea rând de echipament va fi alcătuit din tricouri verzi și șorturi negre.

Ediția din acest an a hainelor "feroviarilor" seamănă cu cea a clubului englez Arsenal din sezonul 2011/2012. Atunci, londonezii au hotărât să sărbătorească cei 125 de ani de existență prin laurii din jurul emblemei tradiționale.

3 titluri de campioană4 Cupe ale României și 2 Supercupe a câștigat CFR Cluj în istorie

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
daniaania
daniaania  •  17 Iulie 2017, 16:41

Un echipament frumos cu gust ales. Cu siguranta va fi bine. HAI CFR !!!!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  16 Iulie 2017, 13:02

La fel cum e "inspirat" (adica FURAT) si imnul.. "Oh my darling Clementine" ....Stiu, propagandistii lui paskany o sa sara din nou pe mine cu "valahul" si alte prostii inventate de ei...Astept comentariile alpinului de pe conturile haideusicfr si observator_federal.

haideusicfr
haideusicfr  •  16 Iulie 2017, 10:13

Jocul sa fie pe masura echipamentului!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează