FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO I s-a făcut pielea de găină » Imagine senzaţională surprinsă la Rapid - Petrolul!

FOTO: Alex Nicodim +1   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 16 martie 2015 22:36

Cristi Săpunaru a marcat golul Rapidului din meciul cu Petrolul, terminat la egalitate, scor 1-1. Punctul obţinut de giuleşteni este foarte important în economia salvării de la retrogradare. 

După aproape 5 ani, fundaşul stînga a marcat din nou în Liga 1, iar după meci s-a dus să celebreze punctul alături de galerie.

Fotoreporterul Gazetei, Alex Nicodim, a reuşit să surprindă o fotografie extrem de sugestivă cu Săpunaru. Căpitanului Rapidului, care are emblema tatuată pe braţ, i s-a făcut pielea de găină (foto 2 galerie).

Recunoscut pentru patima lui pentru culorile alb-vişinii, Săpunaru s-a instalat permanent în sufletele fanilor giuleşteni cu un gest făcut pe cînd juca la FC Porto. După ce a cîştigat Cupa UEFA, a intrat la bucuria de final cu un fular al Rapidului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
borat101
borat101  •  18 Martie 2015, 01:02
Postat de dincolodenori pe 15 Martie 2015, 19:31

Na ,altul din ȘATRA .Nae Manea a fost comemorat ?Ce naiba frate ȘATRA minte din nou.Nu vreți sa Renunțați la termenul de TZZZIGANI?Pina la urma faceți icoane din ei ,tatuativa numele isolvent pe penis ,aprobați gesturi huliganice .Pina la urma ȘATRA tot șatra ,cortul tot cort ,deacolo si primul vers din imn "suntem peste tot acasa ",unde.i cortu e si casa.

Hai m.arsh pe site'urile din rusia. Gata va luat moscova palmaresul, sigla, etc... Nu ai primit fax'ul barem? Se vede ca esti in urma cu tehnologia. Rusia isi vrea inapoi toate cluburile din Est Europa infiintate de sistemul lor comunist.

borat101
borat101  •  18 Martie 2015, 00:59

Obviously Top Class - Sapunaru: 200% RAPIDIST! Ce alta confirmatie mai trebuie!!!!

borat101
borat101  •  18 Martie 2015, 00:57
Postat de benise pe 15 Martie 2015, 19:07

Vreau o echipa suedeza în divizia B!Vreau sa retrogradeze blonzii din GIULESTI.

Vorbeste un suspect rus cu nume conspirativ. Hai ca va vrea deja moscova in liga din Siberia. Deja moscova a trimes ordin prin Minister (Armata) ca isi vrea palmaresul, sigla, etc... inapoi, si culmea le va pune linga tezaurul Romaniei.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează