FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO. 20:30, DIGI, TV TELEKOM, LOOK, GSP

FOTO Imagini revoltătoare înainte de Derby » Cum sunt transportate în tribună persoanele cu dizabilităţi

Foto: Vlad Nedelea +1   FOTO
Foto: Vlad Nedelea

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 19:33

Cu aproximativ o oră înainte de primul fluier al derby-ului dintre FCSB şi Dinamo, unul dintre reporterii GSP aflaţi la Arena Naţională a surprins o scenă revoltătoare, având în prim-plan o persoană cu dizabilităţi. 

În încercarea de a ajunge în tribunele celui mai mare stadion al ţării, suporterul aflat în scaun cu rotile era cărat pe scări de doi bărbaţi, în absenţa unei rampe speciale.

  • FCSB și Dinamo se duelează azi de la ora 20:30 în derby-ul României. Meciul va fi în direct pe TV Telekom Sport, LookTV și TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  25 Septembrie 2017, 08:55
Postat de claudiu.h12 pe 24 Septembrie 2017, 21:11

Stimabile Nedelea, esti patetic, penibil... NA are x cai de acces pt persoanele cu probleme locomotorii... desigur, tu esti unu dintre cei ce mananca coliva presei sportive...

daca el n-a fost in viata lui pe un stadion de fotbal, ce sa-i ceri? e greu si pentru ei, saracii. ii platesc astia cu 10 lei pe articol, abia are bani de parizer, de unde sa-si mai permita si un bilet pe NA?

claudiu.h12
claudiu.h12  •  24 Septembrie 2017, 21:11

Stimabile Nedelea, esti patetic, penibil... NA are x cai de acces pt persoanele cu probleme locomotorii... desigur, tu esti unu dintre cei ce mananca coliva presei sportive...

948956548471669
Andronache Georgian  •  24 Septembrie 2017, 20:25

Imaginile sunt intradevar revoltatoare.Asta pt ca nu se duc spre caile de acces speciale pt persoanele cu dezabilitati si prefera sa-l care pe brate pe scarile normale. La fel de revoltator este si articolul tau,facut in nestire de cauza.Specific gsp!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează