FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

FOTO În sfârșit! Veste de ultimă oră în legătură cu noul stadion al Craiovei » Decizia luată de Compania Naţională de Investiţii

Foto: Facebook/@companianationaladeinvestitiisa +4   FOTO
Foto: Facebook/@companianationaladeinvestitiisa

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 13:02

Compania Naţională de Investiţii (CNI) anunţă că în această săptămână va fi montat gazonul de pe Stadionul "Ion Oblemenco", operaţiune amânată anterior din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Reprezentanţi CNI, alături de oficiali ai Federaţiei Române de Fotbal şi Jandarmeriei Dolj, au efectuat o vizită de lucru la arena din Craiova şi au anunţat că prognoza meteo din această săptămâna va permite montarea gazonului pe noul stadion.

"Vizita a avut drept scop stabilirea unor aspecte tehnice cu privire la organizarea recepției lucrărilor, care va putea fi demarată în perioada imediat următoare. În plus, în cadrul vizitei de lucru am clarificat și aspecte cu privire la omologarea arenei sportive.

De altfel, cu această ocazie, constructorul vine cu vești bune pentru suporterii olteni, declarând că prognoza meteo pentru această săptămână permite demararea procesului de montare al gazonului. Menționăm faptul că procesul de montare a gazonului a fost puțin întârziat din cauza condițiilor meteo nefavorabile (cod galben de caniculă)", se anunţă în comunicatul CNI

Lucrările la noul Stadion "Ion Oblemenco" au intrat pe ultima sută de metri, urmând ca la finalul acestei luni să aibă loc finalizarea arenei din Bănie.

Caracteristicile stadionului:

  • 232 de locuri pentru persoane cu dizabilități în scaune cu rotile, inclusiv însoțitori;
  • 350 de locuri pentru reprezentanții mass-media;
  • 2.368 de locuri pentru spectatori VIP, din care 440 de locuri în loje;
  • 28.033 de locuri pentru public.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
fcu1948
fcu1948  •  25 August 2017, 00:02
Postat de kaloogarele pe 24 August 2017, 22:34

sa recapitulam pentru mititeii fomisti (restu' stiu deja): UNIVERSITATEA CRAIOVA e a craiovei. care joaca in divizia d e echipa familiei mititele. simplu. iar tu esti argatu' fraier al lu' mititelu.

Să recapitulăm pt toată lumea, pt mititeii fomiști și vodkuțeii trolliști - SC Clubul Sportiv U Craiova a fost înființat în 2013 la București. Inițial s-a numit SC Blue Lions Capital SA și când și-au dat seama că o echipă din București și cu o astfel de denumire nu poate pretinde că are legătură cu Universitatea Crauiova, s-au mutat cu cortul la Craiova și au schimbat numele SRL-ului în Clubul Sportiv LITERA U Craiova. Restul este istorie. Istorie de 4 ani, câți a împlinit csu clona zilele trecute. La câți mai puțini!

fcu1948
fcu1948  •  24 August 2017, 23:58
Postat de kaloogarele pe 24 August 2017, 22:31

tz-a foame mititelule :)))))))))))))))))). delirezi ...

Șezi mumos, Bubico, nu te ambala fără rost. *** ești turmentat sau este doar starea ta naturală?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kaloogarele
kaloogarele  •  24 August 2017, 22:34

sa recapitulam pentru mititeii fomisti (restu' stiu deja): UNIVERSITATEA CRAIOVA e a craiovei. care joaca in divizia d e echipa familiei mititele. simplu. iar tu esti argatu' fraier al lu' mititelu.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează