FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Alibec și-a bătut joc de încă o șansă oferită de Dică și a fost mazilit de antrenor cu Viitorul

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 21:54

Denis Alibec a primit, la meciul cu Viitorul, o nouă șansă din partea lui Nicolae Dică pentru a demonstra că nu este un jucător pierdut și a început meciul ca titular. 

Atacantul a avut o evoluție foarte modestă, pierzând aproape toate mingile care au ajuns la el. Mai mult, a alergat bezmetic între linii, părăsindu-și de multe ori postul în căutarea mingii.

Puținele faze de atac ale roș-albaștrilor în prima repriză l-au prins pe Denis  la marginea terenului sau chiar în zona mediană. A fost și un moment când Viitorul a scăpat pe contraatac, iar Denis era în apărare.

Nu și-a creat nicio ocazie de a marca, așa că a fost schimbat de Dică după doar 45 de minute cu golgeterul Harlem Gnohere. Teixeira a intrat și el la pauză, în locul lui Ovidiu Popescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  22 Aprilie 2018, 12:00

ba dinamovisti *** care tot scrieti pe aici voi n-o sa mai luptati niciodata pentru un titlu. nu stiti decat sa jgniti. singurul vostru tel este sa injurati Steaua. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut1971
danut1971  •  22 Aprilie 2018, 11:48

aluibec e o epava!fcsb-eii fara ajutorul arbitrilor nu era unde este acum

cneius
cneius  •  22 Aprilie 2018, 11:41
Postat de ludasmatyi pe 22 Aprilie 2018, 09:19

Posibil blat (nu-i de mirare: nas-fin).Dincolo de constatarea becaliceasca,FCSB in prim repriza nu a fost pe teren !! Echipa nu a jucat nimic,arogantul puscarias pe banca tehnica a fost tacut si inghitea uscat...copii lui Hagi au facut sah-mat cu Alibec,Budescu,Tanase & Co,chiar renuntand sa marcheze al 3-lea si al 4-lea gol !! In repriza 2-a,hagistii au predat terenul pentru egalare. Scenariu acceptat anterior de ambele parti respectat si facut cu exactitate! Oricum,fcsb nu are stofa de campioana !! CFR si Craiova cele doua echipe de valoare in campionatul nostru vor localiza pe bucuresteni acolo unde ii este locul: 3 !! CFR cu "ungurii" lui Becali cred ca vor castiga campionatul,si domnul lui Becali va pedepsii pe finantarorul guraliv si jignitor cu un loc 3 in campionat !!!

Esti in eroare! Viitorul pierde acasa cu CFR apoi face 2-2 cu Steaua ?!?! Daca batea Steaua as mai zice sa acuzi desi, tinind cont ca au pierdut titlul sezonul trecut, nici asta nu se mai sustine!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează