FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-1

FOTO Înger, îngerașul meu :) » 4 fotografii sugestive din FCSB - Viitorul surprinse de fotoreporterii GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 aprilie 2017 00:00

FCSB - Viitorul a oferit momente de spectacol surprinse de fotoreporterii Gazetei.

"EXPLOZIA" BUCURIEI
Viitorul n-a avut niciun fan venit de la Constanța, dar în tribunele Arenei Naționale a avut susținători. Soția lui Hagi, Marilena, a fost șefa galeriei constănțene și s-a bucurat zgomotos la reușita de 1-1 a lui Țucudean. N-a lipsit nici tatăl lui Halep, Stere, primul din dreapta, care a vrut să fie alături de "Rege" după ce weekend-ul l-au petrecut împreună la FED Cup.

 marilena

Foto: Cristi Preda

HARLEM SHAKE
Francezul Eddy a fost în centrul atenției înainte de a intra pe teren cu Viitorul. Trimis la încălzire de Reghecampf, atacantul și-a etalat noua freză, una făcută special cu câteva zile înainte de partida de pe Arena Națională. "Bizonul" s-a tuns foarte scurt, s-a vopsit blond și și-a făcut un zigzag în cap. Nu doar Gnohere a avut un nou look cu Viitorul, ci și Gabi Tamaș, cel care și-a făcut o creastă pe mijlocul capului.

 gnohere

Foto: Cristi Preda

Nu e box, e fotbal
Imaginea derby-ului îl are în prim-plan pe fundașul central al FCSB-ului, Mihai Bălașa. La un duel aerian, fostul jucător al celor de la AS Roma a lovit balonul foarte puternic cu nasul, deși și-ar fi dorit să dea tare cu capul. Instantaneul pare desprins dintr-un meci de box, atunci când unul dintre pugiliști încasează o lovitură în plină figură.

 balasa

Foto Alex Nicodim

Înger, îngerașul meu
Așa a trăit Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei, ultimele minute ale meciului cu Viitorul. A stat în genunchi, s-a rugat și nu a putut să privească ultimele atacuri ale FCSB-ului. La ratarea uriaşă a lui Bălaşa din numai 8 metri în minutul 90+5, atunci când fundaşul gazdelor a trimis peste poartă şi a irosit o șansă uriașă, MM n-a avut reacție și-a stat cu capul pe bitumul Arenei Naționale.

 mm stoica

Captură DigiSport

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ultra_tei
ultra_tei  •  26 Aprilie 2017, 13:04
Postat de Neculaescu Mircea pe 26 Aprilie 2017, 12:10

sa fi blestemat ba arbitre si nefericit. cat ai primit ba comunist dinamnovist ce esti. te va scuipa lumea pe strada cand te va vedea ba nenorocitule. Steaua te va da in judecata in civil si vei da si haina de pe tine, ***.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  26 Aprilie 2017, 12:10

sa fi blestemat ba arbitre si nefericit. cat ai primit ba comunist dinamnovist ce esti. te va scuipa lumea pe strada cand te va vedea ba nenorocitule. Steaua te va da in judecata in civil si vei da si haina de pe tine, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

th3dog
th3dog  •  26 Aprilie 2017, 12:00

asa cum ii place sa stea tot timpul: in genunchi...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează