FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

FOTO Ivan n-a știut ce l-a lovit! "Andrei, sunt Sorin Cârțu, șeful tău!" » Spectacol de zile mari la petrecerea de ziua starului oltean

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2016 21:52

Sorin Cârțu și prietenii lui Andrei Ivan au organizat o petrecere surpriză starului de 19 ani de la CSU Craiova, de ziua sa de nume.

Pentru că fotbalistul oltean nu știa nimic de nicio petrecere, Sorin Cârțu l-a sunat pe acesta și l-a invitat la un restaurant. "Alo, Andrei?! Sunt Sorin Cârțu, șeful tău! În cât timp vii?", informează Pro tv.

Antrenorul de 61 de ani și jucătorii lui CSU Craiova l-au întâmpinat pe Ivan cu șampanie, artificii și tort. Apoi cu toții au început să cânte imnul Universității Craiova, echipă dezafiliată la 20 iulie 2011.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
observator_federal
observator_federal  •  03 Decembrie 2016, 16:57
Postat de Bulete Cristi pe 01 Decembrie 2016, 23:40

Bai fratilor,daca nu ne ati intoxicat rau de tot cu marea vedeta asta de Ivan..Ma o ameni normali cate meciuri a castigat asta singur?care goluri a marcat pt nationala?catebpase decisive a dat pt colegij lui?ati vazut voi Real Madrid..Barcelona..Juventus..Bayern sau alte superi superi oferind sute de milioane de euro pt asta ca sa il tot faceti vedeta?sa zica mercj daca va sfarsii printr un campionat gen Rusia..Azerbjian..sau Turcia ca in alta parte nu are valoare...Punct..deci asta este zero barat ca fotbalist daramite sa mai fie si vedeta....esrw vedeta in prostie si in felul cum se exprima vocal...

Daca te pricepeai cat de cat, in sensul ca poti aprecia si singur si nu preluand "nerumegate" comentariile din presa FCSB, ai fi putut remarca de pilda, usurinta cu care alearga Ivan, cat de eficient face ambele faze, ca este (foarte)abil cu mingea, dribleaza si suteaza bime, are gabarit bun si rezista destul de bine la contactele fizice. Daca nu ar fi altruist ar inscrie poate mai mult dar, asta tine de tactica de echipa. Si are 21 de ani, nu este vedeta ci un baiat sincer si modest in declaratii, si se pregateste serios. Deci, de unde "zero barat"?

159559391059579
George Ionescu  •  02 Decembrie 2016, 13:31

Urla ura si invidia in voi cand vedeti ce frumos a revenit Universitatea Craiova in fotbal. Priviti clasamentul si va trec fiorii. Universitatea Craiova a renascut si joaca al dracului de bine. Forta Stiinta! Campioana unei mari iubiri!

hai_d1nam0
hai_d1nam0  •  02 Decembrie 2016, 10:22

Forta Craiovaaa!!! A doua echipa de suflet de pe meleagurile noastre

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close