FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Juan Albin a ajuns în România! A făcut vizita medicală și va semna cu Dinamo: "A contat mult că e Contra aici"

Foto: Victor Vrînceanu +2   FOTO
Foto: Victor Vrînceanu

Articol de - Publicat vineri, 14 iulie 2017 00:37

Juan Albin a aterizat joi noapte pe aeroportul Otopeni, iar vineri dimineață a făcut vizita medicală și va semna cu Dinamo.

Mijlocașul de 30 de ani a fost așteptat de impresarul său Alfredo Regueira și Mario Nicolae, fostul manager al Petrolului, acesta din urmă fiind cel care l-a adus pe uruguayan la ”găzari” și a intermediat venirea fotbalistului la Dinamo.

"Sunt fericit că am venit la Dinamo. Cosmin Contra înseamnă foarte mult pentru mine. A contat foarte mult că e Contra aici. În 10 zile voi fi gata din nou de joc.

Nu mă interesează cu cine picăm în Europa League. Mutu e o persoană extraordinară. Mi se face pielea de găină după ce a spus despre mine că sunt cel mai bun străin care a jucat în România", a fost prima reacție a lui Albin la venirea în România.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (86)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  14 Iulie 2017, 12:21
Postat de chris_bu67 pe 14 Iulie 2017, 11:47

mulți proști suportă pământul acesta,dar tu îi întreci pe toți cap de rumeguș,chiar e trist să vezi chip de om stăpânit de asemenea prostie și să nu-și dea seama,mai ales când un site întreg spune asta,exceptând pe cei câțiva cuprinși de aceeași boală.Câtă răbdare are Cerul cu asemenea făpturi!

Lasă-l în plata Domnului! E un trist cu o copilărie traumatizantă, care încearcă să pară interesant. Greșește cine îl bagă în seamă. Oricum, gsp-ul îl protejează, în mod inexplicabil. Sau foarte explicabil, ținând cont de ținuta pe care o are actualmente acest fost nume ilustru al presei.

chris_bu67
chris_bu67  •  14 Iulie 2017, 11:47
Postat de bakunin pe 14 Iulie 2017, 11:20

Mare e gradina lui Allah! iata 2 *** care se alinta intre ei cat timp paznicul parcului e plecat :)))) prohabe, ca sa restabilim adevarul istoric, pe tine te-am rezolvat intr-o secunda; ***.

mulți proști suportă pământul acesta,dar tu îi întreci pe toți cap de rumeguș,chiar e trist să vezi chip de om stăpânit de asemenea prostie și să nu-și dea seama,mai ales când un site întreg spune asta,exceptând pe cei câțiva cuprinși de aceeași boală.Câtă răbdare are Cerul cu asemenea făpturi!

bakunin
bakunin  •  14 Iulie 2017, 11:23
Postat de mariuss72 pe 14 Iulie 2017, 10:41

Eu nu i-am dat vreodata o replica acelei dejectii, cel mul am postat un comentariu in care fac referire la el tangential...si se sufoca de ciuda, fraierul. Nu ma pot scufunda in mocirla cu asemenea personaje care nu au nicio limita, care profaneaza chiar si amintirea unor oameni morti.

Tu esti atat de prostalau incat nici macar monstrul din izmene nu a vrut sa aiba de-a face cu tine. L-am momit, l-am rugat, l-am implorat...nimic, tata! esti mai anost decat moartea :)

Vezi toate comentariile (86)
Comentează