FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Ex-jucătorii Astrei veniți la FCSB vor să câștige tot: "1, 2, 3, 4... Cupa și campionatul!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 17:52

Denis Alibec i-a întâmpinat cum se cuvine pe jucătorii veniți de la Astra la FCSB în această vară, el fiind în curtea roș-albaștrilor din ianuarie 2017.

Atacantul s-a pozat alături de Constantin Budescu, Filipe Teixeira și Junior Morais și a adăugat o descriere prin care anunță că FCSB vrea să câștige toate trofeele în acest an.

"1, 2, 3, 4...Cupa și campionatul! Le-am urat bun venit foștilor și noilor mei colegi! #SteauaBucurești", a fost mesajul lui Alibec.

 

1, 2, 3, 4...cupa si campionatul! Le-am urat bun venit fostilor si noilor mei colegi! #SteauaBucuresti ❤

Posted by Denis Alibec on Wednesday, 28 June 2017

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  28 Iunie 2017, 18:32

Oricum de cand s-a zvonit ca o sa ajunga la fcsb, au castigat si gesepeul de partea lor. Apropo, cum vine asta? Daca fcsb a aparut de anul asta sau s-a nascut in 2003, astia de la gesepe sunt fcsb-isti de mici?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează