FOTBAL  »  Superliga  »  TIMP LIBER

FOTO La masă cu "dușmanul" » Un stelist a ieșit în oraș cu un rival și a surprins cu meniul

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2016 11:47

Fără să fie în programul de pregătire al echipei pentru partida cu FC Voluntari, Paul Papp a preferat să iasă în oraș alături de soție și de un jucător al Rapidului.

Bun prieten cu Raul Costin din perioada de la Vaslui, cei doi au ieșit împreună la restaurant, iar meniul a fost unul permis de regulament, dar nu unul de care ar fi avut parte dacă era în cantonamentul echipei.

Dacă Papp și-a comandat un hamburger cu o porție generoasă de cartofi prăjiți, cel mai nou jucător al giuleștenilor, Raul Costin, a preferat o friptură de vită, o salată și cartofi prăjiți.

CUM POATE ARĂTA STEAUA CU FC VOLUNTARI

Fl. Niță - Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovici - Pintilii, Bourceanu - Chicpiu, Stanciu, Hamroun - Marica

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ionnis
ionnis  •  22 Februarie 2016, 15:02

papp lu nevasta-sa nu i-a luat nimic de mancare. ce chitros :))

1551164171861738
Noris Gavrila  •  22 Februarie 2016, 13:48

RAUL E NASUL LUI PAUL,ASA CA TOTUL E ABSOLUT NORMAL.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  22 Februarie 2016, 12:49

Ce gusturi "rafinate" are Papp la mancare. :-))) Pana la 30-35 de ani poti manca orice, asa ca ... sa-i fie de bine, nu? :-)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează