FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

FOTO La vară e gata! Ninsoarea pune piedici: noua arenă din Bănie va fi predată clubului de-abia în luna iunie

Articol de - Publicat joi, 12 ianuarie 2017 00:00

"Let it snow" este un slogan frecvent folosit în timpul Sărbătorilor de iarnă, doar că, de câteva zile, ninsorile și intemperiile au pus stăpânire pe România.

O victimă colaterală este și noul stadion al Craiovei, care-și amână inaugurarea pentru vara 2017.

Noiembrie 2016, martie 2017 și, acum, probabil, poate!, iunie 2017 sunt termenele folosite pentru deschiderea viitorului " Ion Oblemenco". Surse din Bănie afirmă: "Mai devreme de vară nu poate fi gata, e clar. Mai bine de o lună va dura de la ieșirea ultimului utilaj din incinta construcției și până la finalizarea implementării suprafeței de joc. Și intemperiile au zădărnicit planurile privind noua arenă".

Fotoreporterul Bogdan Dănescu a surprins ieri mai multe imagini de pe noua bijuterie a Craiovei, așa cum se laudă oficialitățile locale. Se muncește chiar dacă este zăpadă și a nins din belșug în ultimele zile. Sunt muncitori care-și fac de lucru pe șantier. "În mod normal, sunt mult mai mulți, doar că o parte, că tot ninge și se lucrează anevoios, sunt în aceste zile implicați cu examenele pentru protecția muncii. În proximul sezon, Craiova va avea stadionul în folosință, fără nicio problemă", afirmă oltenii. De săptămâna viitoare, se va demara acțiunea de montare a scaunelor.

46.300.000 €va costa noul complex. Ministerul Dezvoltării Regionale, prin CNI, va achita 40 de milioane de euro, restul Primăria Craiova

30.854 de locuriva avea arena. Complexul este prevăzut ca având parter și 5 etaje

Atacant-pivot din liga secundă chineză

Toate cluburile mapamondului vor să transfere în China, doar Craiova aduce jucători de acolo. Juveții au ajuns la un acord cu atacantul bosniac Nusmi Fajici, 29 de ani. Vârful de 1,95 de metri vine liber de contract după ce și-a reziliat acordul cu formația de ligă secundă din China Xianjin Leopard. Fotbalistul a mai jucat în carieră pentru NK Maribor, Dinamo Minsk și NK Vitez. Cu slovenii de la Maribor a jucat și în grupele Europa League, unde a marcat un gol în 9 meciuri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
364058783974964
Eyrius Eyris  •  12 Ianuarie 2017, 18:58

Cred ca o sa iasa un stadion extraordionar.

era91
era91  •  12 Ianuarie 2017, 18:34

Oare si in alte tari se foloseste termenul OZN atunci cand se construieste un stadion?. Obiect zburator nu pare din imagini, iar neidentificati o sa fie doar banii care vor creste nejustificat valoarea constructiei.

ray51
ray51  •  12 Ianuarie 2017, 14:43

Ce inseamna 46 de milioane de euro pentru Becali? Ar trebui sa faca si el un stadion in Berceni sau Pipera (unde mai are pamant). [acest articol nu avea nici o trimitere la Steaua; sa va fie rusine!; am facut-o eu prin acest comentariu].

Vezi toate comentariile (17)
Comentează